Sāk kursēt jauns autobusu maršruts uz Dreiliņiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas darba dienās un brīvdienās kursēs jauns 6.maršruta autobuss Dreiliņi-Centrālā stacija, informēja SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Oskars Fīrmanis.

No Dreiliņiem uz Centrālo staciju autobusi kursēs pa Ē.Valtera ielu, A.Deglava ielu, Pērnavas ielu, Brīvības ielu, Brīvības bulvāri un Raiņa bulvāri līdz 17.trolejbusa galapunktam.

No Centrālās stacijas uz Dreiliņiem autobusi kursēs pa Marijas ielu, Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Pērnavas ielu, A.Deglava ielu un Ē.Valtera ielu.

"Šī maršruta ieviešana ir ļoti nozīmīga visai Rīgai un īpaši Dreiliņu iedzīvotājiem, jo ļaus tiem ar sabiedrisko transportu ērti nokļūt Rīgas centrā. Šis ir pirmais sabiedriskā transporta maršruts, kas kursēs uz Dreiliņiem," uzsvēra SIA "Rīgas satiksme" valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens.

Pirmais autobuss no Dreiliņiem uz Centrālo staciju aties plkst.5.40, bet pēdējais autobuss no Centrālās stacijas uz Dreiliņiem plkst.23.05.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu