Autovadītājs Kauguros jūrā iebraucis pēc strīda ar draudzeni (233)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Kauguros, aptuveni 100 līdz 150 metrus no jūras krasta, ledū ielūzusi "Chrysler LHS" markas automašīna. Patlaban jau ir noskaidrots, ka tās īpašnieks šajā negadījumā nav cietis. Jūrā viņš iebraucis, jo vakar vakarā, pēc paša vārdiem, ļoti sanervozējies pēc strīda ar draudzeni.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Papildināts viss teksts

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava pastāstīja, ka pats autovadītājs esot vesels. Pēc tam, kad policija viņu meklējusi gan mājās, gan darbavietā, vīrietis aizrakstījis kādam savam kolēģim "Skype" un izskaidrojis radušos situāciju. Līdz ar to nav pamata domāt, ka konkrētajā negadījumā kāds gājis bojā, sacīja Pildava.

Autovadītājs pēc iebraukšanas jūrā veiksmīgi esot izkļuvis no automašīnas un aizgājis prom, savukārt viņa transportlīdzeklis joprojām guļ dzelmē.

Jau ziņots, ka pirms glābēji notikuma vietā ienira, netika atrastas nekādas pazīmes, kas liecinātu, ka no automašīnas pēc ielūšanas kāds būtu izkļuvis. Vēlāk, apskatot zem ūdens esošo transportlīdzekli, tika konstatēts, ka tajā nav cilvēku, bet salona logi atstāti atvērti. Automašīnas bagāžas nodalījumu vēl nav izdevies atvērt.

Kā novēroja LETA Video, sniegā atstātie automašīnas riepu nospiedumi ved no Kapteiņa Zolta ielas taisni iekšā jūrā. Pludmalē atrodama kāda sudraba krāsas detaļa, kas, iespējams, varētu būt no ielūzušā transportlīdzekļa.

Notikuma vietā ieradušies arī policijas darbinieki.

Negadījuma vietā strādāja Jūrmalas ātrās palīdzības ūdenslīdēji. Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inese Veisa norāda, ka ugunsdzēsēji uz šo vietu nav devušies, jo neesot saņēmuši šādu izsaukumu.

Komentāri (233)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu