Rīgas centrā pēc sadursmes automašīna apgāžas uz jumta

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Strauji tuvojošais pavasaris, šķiet, arī autovadītājiem ir licis nedaudz atslābināties, dažreiz zaudējot uzmanību un izraisot avārijas situācijas vai pat satiksmes negadījumus. Šovakar Rīgā, pie Elizabetes un Marijas ielas krustojuma, notikusi sadursme starp divām vieglajām automašīnām, no kurām viena apgāzusies uz jumta.

Papildināts ar informāciju par cietušajiem un satiksmes atjaunošanu

Kā stāsta negadījuma aculiecinieki, iespējams, automašīnas "Škoda" vadītājs šķērsojis krustojumu jau pie sarkanā luksofora signāla. Rezultātā tā sadūrusies ar automašīnu "Renault", kura pēc sadursmes apgāzusies uz jumta. Otrai avārijā iesaistītajai automašīnai ir sadragāts motora pārsegs.

Notikuma vietā ieradusies policija, ugunsdzēsēji un ātrā medicīniskā palīdzība.

Satiksmes negadījumā vieglus miesas bojājumus guvuši abu automašīnu vadītāji, taču hospitalizēti viņi netiks. Notikušajā incidentā iesaistīto autovadītāju versijas par notikumu atšķiras. No avārijā iesaistītajām personām policijas darbinieki pieņēma paskaidrojumu.

Avārijas dēļ notikuma vietu iepriekš nebija iespējams apbraukt trolejbusiem, kuriem no Marijas ielas jānogriežas uz Elizabetes ielu.

Patlaban iela no avarējušajām automašīnām ir atbrīvota un satiksme ap plkst.18.32 ir atjaunota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu