Uz Tallinas šosejas smagā avārijā četri bojāgājušie

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Vidzemē uz Tallinas šosejas šodien smagā avārijā gājuši bojā četri cilvēki, bet viens nogādāts slimnīcā, apstiprināja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Sintija Virse.

Negadījums noticis šosejas 55.kilometra krustojumā ar ceļu Dūči-Limbaži. Sākotnējā informācija liecina, ka Ford apvidus automašīna uzbrauca uz šosejas no mazāk svarīga ceļa, iespējams, zemes ceļa. Visticamāk, ka šoferis nav palaidis pa šoseju braucošo smago automašīnu.

Foto: Valsts policija

Negadījumā gājuši bojā četri cilvēki, bet deviņus gadus vecs bērns nogādāts slimnīcā. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša pastāstīja, ka bērns ar politraumu nogādāts slimnīcā Rīgā. Bērns bijis pie samaņas.

Kad mediķi ieradās notikuma vietā, četri cilvēki sadursmes rezultātā jau bija miruši. Visi bojāgājušie ir no vienas automašīnas.

Satiksme notikuma vietā šobrīd ir daļēji ierobežota.

Latvijas Televīzija (LTV) šodien ziņoja, ka labiekārtotajā ceļa posmā autovadītājiem zūdot modrība, kā rezultātā bieži notiek avārijas.

Foto: Valsts policija

Policijas Vidzemes reģiona pārvaldes patruļpolicijas nodaļas priekšnieks Jānis Lūks LTV sacīja, ka «noteikti vērsīsimies pie «Latvijas Valsts ceļiem» ar ideju samazināt ātrumu uz abām pusēm šajā ceļa posmā». Turklāt viņš norādīja uz nepieciešamību redzamākas padarīt ceļazīmes «Dodiet ceļu!».

Policija par notikušo uzsākusi kriminālprocesu.

Kopumā šogad ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā 95 cilvēki, kas ir par 13 cilvēkiem vairāk nekā pērn identiskā laika posmā.

Foto: Valsts policija
Foto: Valsts policija
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu