Uz Ventspils šosejas automašīnas sadursmē ar briedi cietuši divi cilvēki (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar vakarā uz Ventspils šosejas automašīnas sadursmē ar briedi cietuši divi cilvēki - 41 gadu veca sieviete un četrgadīga meitene.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, plkst.20:50 Ventspils novada Tārgales pagasta teritorijā uz šosejas Ventspils-Rīga automašīna «Mercedes Benz 300», kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar briežu bullis, kurš negaidot šķērsoja šosejas braucamo daļu.

Abas sadursmē cietušās nogādātas slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši 13 cilvēki.

Naktī plkst.1 Daugavpils novada, Naujienas pagasta Vecstropos automašīna «Citroen» notrieca apmēram 40 gadus vecu gājēju, kurš ar dažādām traumām tika nogādāts slimnīcā.

Vakar pa dienu, plkst.11.30 Daugavpils novada, Līksnas pagastā automašīna «Volvo» uzbrauca 1960.gadā dzimušam gājējam, kurš šķērsoja ceļa braucamo daļu šim nolūkam neparedzētā vietā. Cietušais gājējs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā naktī plkst.2.40 Rīga, Krasta iela 50 automašīna «Mitsubishi», kuras vadītājs pagaidām nav noskaidrots, uzbrauca 1985.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī par transportlīdzekļu vadīšanu reibumā pieķerti 15 cilvēki, bet vēl divi cilvēki pieķerti sēžamies pie stūres narkotisko vielu reibumā.

Par atļautā ātruma pārsniegšanu pieķerti 152 transportlīdzekļu vadītāji.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu