Tukumā uz gājēju pārejas notriekta sieviete

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Vakar Tukumā kāda autovadītāja notriekusi sievieti, kura šķērsojusi brauktuvi pa neregulējamu gājēju pāreju.

Kā informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, sestdien ap plkst.18.30 Tukumā, Meža ielā, 1995.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Opel Vectra Caravan», uzbrauca 1955.gadā dzimušai sievietei, kura šķērsoja ceļa braucamo daļu pa neregulējamu gājēju pāreju.

Ap to pašu laiku Babītes novadā uz Jūrmalas šosejas 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mercedes Benz», sadūrās ar gājēju - 1988.gadā dzimušu vīrieti, kurš atradās uz brauktuves. Gājējs negadījumā cieta un tika nogādāts slimnīcā.

Vakar agrā pēcpusdienā Rīgā, Jaunciema gatvē, 1940.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Chrysler», nobrauca no ceļa un uzbrauca kokiem. Negadījumā cieta 1956.gadā dzimusi automašīnas pasažiere, kura tika nogādāta slimnīcā.

Ap to pašu laiku Rīgā, Lubānas ielas un Ilūkstes ielas krustojumā, notika sadursme starp automašīnu BMW, kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Opel», kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas BMW pasažiere - 1989.gadā dzimusi sieviete, kura tika nogādāta slimnīcā.

Vakar vakarā Vestienas ielas un Vietalvas ielas krustojumā notika sadursme starp automašīnu BMW, kuru vadīja 1991.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu «Chrysler», kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta 1972.gadā dzimusi «Chrysler» pasažiere, kura tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt aizvadītajā naktī, nepilnas divas stundas pēc pusnakts, Dobeles novada Auru pagastā, autoceļa Jelgava-Dobele-Annenieki 35.kilometrā, 1996.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Volvo V40», nebija izvēlējies ceļa un meteoroloģiskajiem laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu. Jaunais autovadītājs netika galā ar spēkrata vadību, tāpēc transportlīdzeklis iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažieri - 1978. un 1981.gadā dzimuši vīrieši, kuri pēc avārijas tika nogādāti slimnīcā.

Jau ziņots, ka vakar notika arī viens letāls ceļu satiksmes negadījums - Gulbenes novadā saduroties automašīnām «Renault» un «Audi», gāja bojā 1965.gadā dzimusī «Audi» vadītāja, bet cieta 1957.gadā dzimusī «Renault» vadītāja, kura tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt no Priekules novada slimnīcā tika nogādāts kāds mopēdists, kurš bija uzbraucis pār ceļu nokritušam kokam.

Kā liecina policijas apkopotā informācija, aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, 17 avārijās cietuši 22 cilvēki, bet vienā ir bojāgājušais.

Rīgas reģionā vakar reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 14, Latgalē - 11, Vidzemē - deviņi, bet Kurzemē - astoņi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu