Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki motobraucēji

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki motobraucēji, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar plkst. 1 naktī Rīgā, Brīvības un Elizabetes ielu krustojumā, notika sadursme starp automašīnu «Hyundai», kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis, un motociklu «Suzuki», kuru vadīja 1991.gadā dzimis vīrietis. Motobraucējs sadursmes rezultātā uzslīdēja stāvošai automašīnai «Mitsubishi». Ceļu satiksmes negadījumā cieta motocikla vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt Limbažos vakar plkst. 13.30 kāda 1982.gadā dzimusi sieviete nokrita no stāvoša motocikla, gūstot miesas bojājumus. Viņa nogādāta slimnīcā.

Krustpils novadā, šosejas Rīga - Daugavpils 133. kilometrā plkst. 17.14 kāds 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW Golf», sadūrās ar pretī braucošu motociklu «Yamaha», kā rezultātā tika norauts motocikla spogulis, kurš savukārt krītot savainoja motocikla pasažieri - 1984. gadā dzimušu sievieti, kura nogādāta slimnīcā. Autovadītājs aizbrauca no notikuma vietas, par to neziņojot policijai.

Daugavpilī, Brjanskas ielā, vakar plkst. 21.27 kāda 1967. gadā dzimusi sieviete, braucot ar velosipēdu, iebrauca kokā. Riteņbraucēja nogādāta slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Grīzupes ielā vakar plkst. 17.38 kāda 1975.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Škoda Yeti», netika galā ar tās vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam. Ceļu satiksmes negadījumā cieta pasažieris - 2010.gadā dzimis zēns, kurš nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu