Satiksmes negadījumos cietuši motociklisti un velosipēdisti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos cietuši motociklisti un velosipēdisti, uzzinājām Valsts policijā (VP).

VP informē, ka naktī no pirmdienas uz otrdienu Limbažu novada Umurgas pagasta autoceļa Kocēni - Limbaži - Tūja 32.kilometrā motocikla «BMW R 1200GS» 1974.gadā dzimušais vadītājs uzbrauca meža dzīvniekam. Motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sanita Malēja pastāstīja, ka cietušajam konstatēts galvas smadzeņu satricinājums un plēsta brūce celī.

Tāpat naktī uz otrdienu Alūksnes novada Ziemera pagasta autoceļā «Māriņkalns - Jaunlaicene» 1991.gadā dzimušais automašīnas «Volvo» vadītājs sadūrās ar meža dzīvnieku alni. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un tika bojāts viņa transportlīdzeklis.

Mediķi vīrietim konstatējuši galvas smadzeņu satricinājumu.

Savukārt pirmdien plkst.18.41 Saulkrastu novada Saulkrastos Rīgas ielā automašīnas «Hyundai» 1979.gadā dzimušais vadītājs uzbrauca 1975.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš nogādāts slimnīcā. Tāpat Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē, pirmdien plkst.16.53 notika sadursme starp motociklu «Kawasaki», kuru vadīja 1972.gadā dzimis vadītājs, un 1952.gadā dzimušu velosipēdistu.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā reģistrēti 68 satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši 19 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu