Nīcas novadā avārijā gājis bojā automašīnas vadītājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Nīcas novadā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā kāds 77 gadus vecs automašīnas vadītājs, informēja Valsts policijā.

Autoceļa Liepāja-Rucava 24.kilometrā automašīna «Mitsubishi Outlander», kuru vadīja 1938.gadā dzimis vīrietis, iebrauca pretējā braukšanas joslā, nobrauca no ceļa un ietriecās žogā un kokos. Automašīnas vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Savukārt Daugavpilī, Tartu ielā, automašīna «BMW 530», notrieca gājēju, 2009.gadā dzimušu zēnu, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Zemitāna un Dārzaugļu ielas krustojumā, sadūrās automašīna «Audi», kuru vadīja 1992.gadā dzimis vīrietis, un velosipēds, ar kuru brauca 1977.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts velosipēda vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 11 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. 186 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet 11 cilvēki pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu