Piektdien automašīnas notriekušas vairākus gājējus un velosipēdistus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki gājēji un velosipēdisti, aģentūru BNS informēja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī divos negadījumos bijuši iesaistīti velosipēdisti. Limbažu novada, Skultes pagastā, automašīna uzbraukusi 1956.gadā dzimušai velosipēdistei, bet Ventspilī, Riņķu ielā, auto notriecis 1960.gadā dzimušu velosipēdistu.

Savukārt Rīgā trīs ceļu satiksmes negadījumos savainoti gājēji. Tā, piemēram, Duntes ielā 34 auto uzbraucis 1936.gadā dzimušam vīrietim, Maskavas ielā 326 notriekta 1960.gadā dzimusi sieviete, bet , Daugavmalas ielā 68 automašīna uzbraukusi 1948.gadā dzimušai sievietei. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Tikmēr Ventspilī, Durbes ielā, auto uzbraucis 2005.gadā dzimušam vīrietim, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā, bet Liepājā, Oskara Kalpaka ielā, auto uzbraucis 1996.gadā dzimušam vīrietim, kurš strauji izgāja uz ceļa braucamās daļas. Pēc negadījuma gājējs nogādāts slimnīcā.

Kopumā piektdien valstī reģistrēti 143 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Sastādīti 669 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 251 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par automašīnas vadīšanu alkoholisko vai narkotisko vielu ietekmē, kā arī 16 par agresīvu braukšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu