Liepājā autovadītājs notriec pēkšņi aiz autobusa izskrējušu zēnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Liepājā autovadītājs notriecis kādu zēnu, kurš autobusa aizsegā negaidīti izskrējis priekšā automašīnai, informēja Valsts policijā.

Uliha un Jēkaba ielas krustojumā 1986.gadā dzimušais automašīnas «Mercedes Benz Vito» vadītājs veicis pasažieru autobusa apdzīšanu brīdī, kad tas bija apstājies pieturā uzņemt pasažierus. No autobusa aizsega automašīnai priekšā izskrējis 2008.gadā dzimis zēns, kuram automašīna uzbraukusi virsū. Cietušais ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Vaiņodē 1970.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Renault Maxity» uzbraucis 1951.gadā dzimušai gājējai, kura šķērsojusi gājēju pāreju. Sieviete ar traumām nogādāta slimnīcā.

Jau ziņots, ka Limbažu novadā, ceļa Ragana-Limbaži 35.kilometrā, automašīnai ietriecoties kokā un apgāžoties, vakar bojā gājuši divi 1994.gadā dzimuši vīrieši.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un divi gājuši bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu