«Rīga 2000» spēlē neizšķirti ar «Dinamo»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīga 2000

«Rīga 2000» komanda Baltkrievijas atklātā čempionāta spēlē Piņķos nospēlēja 3:3 (2:2, 0:0, 1:1, 0:0) ar Minskas «Dinamo». Mača izskaņā mājniekiem bija iespējas uzvarēt.

Savstarpējā spēļu bilance pret vienu no turnīra vadošajām komandām rīdziniekiem ir negatīva - viena uzvara (4:3), neizšķirts (1:1) un divi zaudējumi (1:2, 1:5). Komandas turnīra tabulā cīnās par dažādām pozīcijām, tomēr spēlē uzvarētājs netika noskaidrots. Rīdzinieki šobrīd atrodas sestajā pozīcijā, taču ļoti pietuvojušies HK «Gomeļ» hokejisti.

Spēles sākums mājniekiem padevās sekmīgi. Jau 3. minūtē izveicīgāks pretinieku vārtu priekšā bija Kaspars Daugaviņš, kurš atklāja spēles rezultātu. Pēc gūtajiem vārtiem rīdzinieki aktivizējās, tomēr sapelnīja noraidījumus un bija spiesti trijatā spēlēt pret pieciem minskiešiem. «Dinamo» hokejisti realizēja pārsvaru un 6. minūtē Valujs panāca izlīdzinājumu.

Pirmā perioda turpinājumā ne pārāk sekmīgi viesu vārtos darbojas Fatikovs, kurš netika galā ar Sotnieka vienkāršu metienu, kas ļāva mājniekiem mača 10. minūtē atgūt vadību. Tiesa, jau 16. minūtē pēc Armanda Bērziņa kļūdas savu vārtu priekšā Murzins izlīdzināja rezultātu.

Spēles otrajā periodā rīdzinieki bija aktīvāki un ieguva divu spēlētaju skaitlisko pārsvaru (1 minūti un 41 sekundi), tomēr Fatikovu šoreiz pārspēt neizdevās.

Spēles uzvarētājs netika noskaidrots arī trešās trešdaļas izskaņā. Ronalds Ozoliņš spēles 56. minūtē realizēja skaitlisko vairākumu un izvirzīja mājniekus vadībā, tomēr apšaubāmu noraidījumu saņēma Saulietis, tādēļ minūti un 56 sekundes pirms trešās trešdaļas beigām viesi vairākumā vēlreiz panāca izlīdzinājumu 3:3.

Spēles pagarinājuma 12.sekundē «Rīga 2000» ieguva skaitlisko vairākumu. Divas minūtes laukuma saimnieki kontrolēja spēles gaitu. Labu vārtu gūšanas momentu neizmantoja Mārtiņš Cipulis, bet papildlaika pēdējā minūtē spēcīgu metienu pāri vārtiem raidīja Igors Bondarevs.

HK «Rīga 2000» galvenais treneris Jūliuss Šuplers sacīja: «Abas komandas cīnījās par uzvaru. Spēle bija līdzīga un rezultāts ir taisnīgs. Mēs varējām uzvarēt, ja nepieļautu kļūdas aizsardzībā. Komanda atkal neizmantoja daudzas vārtu gūšanas iespējas.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu