«Apple»: «iPhone» baterijas neizraisa problēmas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Iemesls, kāpēc dažiem «iPhone» mobilā tālruņa lietotājiem viņu telefona ekrāns saplīsis vai pat sasprādzis, ir pārmērīgs ārējais spiediens, kam tālrunis pakļauts, piektdien skaidroja tehnoloģiju giganta «Apple» pārstāvji, noliedzot Francijas medijos izskanējušos pieņēmumus, ka ekrāni būtu saplīsuši pārkarsušu bateriju dēļ.

Vairāki «iPhone» lietotāji Francijā un citās valstīs apgalvo, ka, viņiem lietojot «Apple» ražoto viedtelefonu, saplīsis tā ekrāns, radot bīstamu situāciju. Reaģējot uz šo informāciju, Francijas varasiestādes sākušas izmeklēšanu, lai izpētītu, vai «iPhone» aparāti ir pietiekami droši.

«Patlaban nav apstiprināts neviens incidents saistībā ar » iPhone 3GS» baterijas pārkaršanu, un to lietu skaits, ko mēs patlaban izmeklējam, nepārsniedz duci,» paskaidroja «Apple» pārstāvji.

Analizējot «iPhone» aparātus, kuru ekrāni ir saplēsti, var secināt, ka plaisas radušās tāpēc, ka telefoni bijuši pakļauti ārējam spiedienam, paskaidroja uzņēmumā.

Lai spriestu par valsts dienestu uzsākto izmeklēšanu, «Apple» komercdirektors Francijā Mišels Kulombs piektdien tiksies ar tirdzniecības un pakalpojumu valsts sekretāru Ervē Noveli.

Kā apgalvo vairāki franču pircēji, viņu «iPhone» telefonu ekrāni neizskaidrojamā kārtā sasprāguši vai saplaisājuši. Augusta vidū viena šāda negadījuma dēļ kādam padsmitniekam pat savainota acs, liecina ziņu aģentūras AFP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu