Lionela Mesi sievas pasakainā kāzu kleita

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Scanpix

Aizvadītajās brīvdienās jāvārdu bērnības simpātijai Antonellai Rokuco sacīja Barselonas futbola zvaigzne Lionels Mesi. Pāris aizvadītāja ekstravagantas kāzu svinības Argentīnas pilsētā Rosario, ziņo ārvalstu mediji.

Lionela un Antonellas kāzu svinības norisinājās luksusa viesnīcā Argentīnas pilsētā Rosario. Uz kāzām ieradās apmēram 260 viesi, kuri pirms ieiešanas kāzu norises vietā pozēja fotogrāfiem.

No fotogrāfiem neslēpās arī paši vakara vaininieki. Lionela Mesi sieva svinīgajā dienā bija tērpusies Spānijas modes nama «Rosa Clara» darinātā kleitā. Antonellas Rokuco muguru rotāja dekoltē ar mežģīņu akcentiem, taču pati kleita bija apspīlēta un izcēla viņas auguma aprises.

Pasākumu bija ļauts atspoguļot apmēram 150 žurnālistiem, tāpēc Antonella un Lionels pozēja fotogrāfiem arī uz sarkanā paklāja.

Mesi un Rokuco iepazinās bērnībā. Pēc tam, kad viņš 13 gadu vecumā atstāja Argentīnu, lai spēlētu futbolu Spānijā, viņi joprojām saglabāja kontaktus.

Šī gadsimta pirmās desmitgades beigās viņi sāka romantiskas attiecības un Rokuco pārcēlās uz Barselonu, kur pāris tagad dzīvo ar abiem dēliem – četrus gadus veco Tjago un vienu gadu veco Mateo. Mesi un Rokuco tomēr bieži apmeklē dzimto pilsētu Rosario.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu