Liellopa steiks ar grilētiem dārzeņiem (8)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Karaliski gardai maltītei nebūt nav jāmaksā dārgi. Izvēloties kvalitatīvus produktus par izdevīgu cenu, ir iespējams ne tikai ietaupīt, bet arī draugus pacienāt ar īpašiem gardumiem.

Pagatavošanas laiks: 25 līdz 40 minūtes

Porciju skaits: 4 cilvēkiem

Nepieciešams

  • Liellopa steiks – 800 g
  • Paprika – 2 gab.
  • Baltie redīsi – 2 gab.
  • Salāti Pak choi – 2 gab.
  • Sarkanie sīpoli – 2 gab.
  • Ķiploks – 4 daiviņas
  • Svaigs rozmarīns – 4 zariņi
  • Extra Virgin olīveļļa – 4 ēdamk.
  • Sāls ar zaļumiem – pēc garšas
  • Piparu maisījums – pēc garšas

Pagatavošana

Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu;
Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai, liekot uz grila, tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi;
Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;
Uz sakarsēta grila cep gaļu;
Kad gaļa gatava, pievieno sāli;
Liec uz grila arī dārzeņus. Grilē, regulāri apgrozot;
Liellopu steiku pasniedz siltu kopā ar grilētiem dārzeņiem.*

* Receptes autors - Rimi veselīgas ēšanas kustības «Aikāgaršo» šefpavārs Normunds Baranovskis.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu