Cāļa fileja, pasniegta ar spinātu salātiem ar cukurzirņiem un graudu sinepju mērci

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ēdiens no jau iemarinētas vistas filejas.

Sastāvdaļas (1 porcijai)

Cāļu filejas gabaliņi Vidusjūras marinādē – 2-4 gab.

Salātiem

  • Spināti - 4 saujas
  • Vārītas zaļās lēcas - 4 ēdamkarotes
  • Cukurziņi (lobīti) - 6 ēdamkarotes
  • Svaigs gurķis, sagriezts mazos kubiciņos - 4 ēdamkarotes
  • Baziliks – 2 zariņi

Sastāvdaļas mērcei

  • Olīveļļa - 6 ēdamkarotes
  • Graudu sinepes - 1 ēdamkarotes
  • Medus - 1 tējkarote

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liek vienā lielā salātu bļodā, rūpīgi samaisa un mērci pārlej salātiem. Ar koka karotēm maigi iemaisa. Virs salātiem liek grilētus un sagrieztus cāļa filejas gabaliņus.

Autori - šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu