Ēdiens no jau iemarinētas vistas filejas.
Cāļa fileja, pasniegta ar spinātu salātiem ar cukurzirņiem un graudu sinepju mērci
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sastāvdaļas (1 porcijai)
Cāļu filejas gabaliņi Vidusjūras marinādē – 2-4 gab.
Salātiem
- Spināti - 4 saujas
- Vārītas zaļās lēcas - 4 ēdamkarotes
- Cukurziņi (lobīti) - 6 ēdamkarotes
- Svaigs gurķis, sagriezts mazos kubiciņos - 4 ēdamkarotes
- Baziliks – 2 zariņi
Sastāvdaļas mērcei
- Olīveļļa - 6 ēdamkarotes
- Graudu sinepes - 1 ēdamkarotes
- Medus - 1 tējkarote
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas liek vienā lielā salātu bļodā, rūpīgi samaisa un mērci pārlej salātiem. Ar koka karotēm maigi iemaisa. Virs salātiem liek grilētus un sagrieztus cāļa filejas gabaliņus.
Autori - šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants.