Ar bērna prieku izbaudi ziemīgo «Četru Sezonu» februāra numuru!

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais gads nu ir ieskrējies, un, šķiet, viss jau atkal rit savu gaitu. Bet tieši tagad ir īstais brīdis, lai ienestu krāsas savā ikdienā, jo katra diena taču var būt svētki! Padari to aizraujošāku, krāsaināku un interesantāku, pārvēršot tādas arī savas maltītes! Ar neviltotu bērna prieku un mirdzumu acīs ļaujies visam jaunajam, eksperimentē, priecājies un izgaršo!

«Četru Sezonu» februāra numurā atradīsi dažādas jau labi zināmo banānu un paipalu oliņu ēdienu variācijas, kas ļaus tev uz šiem produktiem paskatīties no jauna. Receptes noderēs tavām ikdienas maltītēm vai kādiem brīvdienu rītiem, kad pie galda pulcējas visa ģimene. Bērni noteikti priecāsies par interesantajām receptēm, ko viņi būs redzējuši arī savās iemīļotajās multfilmās. Un, lai uzburtu vēl īpašāku gaisotni, pagatavo šīs receptes īstā kinoballītē, kas patiks gan lieliem, gan maziem. Smelies idejas arī skaistām brīvdienām Parīzē vai tepat Latvijā, ciemojoties pie saimnieces, kura prot izcept īstu rupjmaizi. Arī februāra numurā turpinās rubrikas «Jaunieši virtuvē», «BEZ» un receptes darba dienām. Savukārt «Četru Sezonu» komandas degustācijā šoreiz kraukšķīgie mušļi – daudzi un dažādi, kraukšķīgi un garšīgi.

Februāra žurnālā lasi

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem

  • Paipalu olu variācijas dažādām gaumēm

  • Kārdinošas banānu receptes

  • Ideja skaistai un garšīgai bērnu kinoballītei

  • Gluži kā no multfilmas – gardas receptes bērniem

  • Uz Parīzi ar bērniem

  • «Izgaršo Latviju!» ciemojas lauku mājā «Donas»

  • Kraukšķīgo mušļu degustācija

  • Turpinās projekts «Jaunieši virtuvē»

  • Receptes bez piena

  • Receptes tavām darba dienām

Par to visu un vēl vairāk – 39. žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ik dienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Cena: 3,49 eiro

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!

Abonēwww.cetrassezonas.lv (3, 6, 9, 12 mēnešiem), www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem), unwww.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!

Gada abonements: 29,98 eiro (pērkot - 43,88 eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu