Mūžsenais jautājums - cik reizes naktī viņš ir spējīgs mīlēties? (43)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāpēc citi vīrieši var mīlēties piecas reizes naktī, bet citi labi ja spēj „noturēties” vienu reizi? Domāju, ka atbildi uz šo jautājumu gribētu zināt gan sievietes, gan vīrieši.

Pārmērīga seksualitāte – atkārtoti dzimumakti, ko vīrietis veic vienas diennakts laikā. Amerikāņu seksologs Arturs Kinzijs noskaidrojis, ka sākot no 20 gadu vecuma un vecāki - 55% ir spējīgi veikt atkārtotus dzimumaktus, 35-40 gadus veci vīrieši šo spēju jau ir gandrīz zaudējuši, bet 55-60 gadus vecajiem šī spēja piemīt tikai 3%.

Uz ko kurš ir spējīgs

„Tas, vai vīrietis ir vai nav spējīgs uz atkārtotiem dzimumaktiem, ir atkarīgs no viņa dzimumhormoniem, galvenokārt - testosterona. Tieši šis hormons atbild par uzbudināšanos un erekciju,” stāsta psihoterapeits un seksologs A.M. Poļevs. „Tomēr pilnīgi ciešas saiknes starp hormoniem un dzimumspējām nav: viss, ko cilvēks dara, ir atkarīgs no viņa smadzeņu darbības.”

Nobrieduši vīrieši vienas nakts laikā pat ar jaunu partneri nav spējīgi uz pieciem dzimumaktiem. Maksimums, ar ko viņi varētu rēķināties, ir divi vai trīs dzimumakti, un arī ar pārtraukumiem.

Daudzkārtēji dzimumakti ir ļoti nozīmīgi sievietēm, jo tas palielina viņu uzbudinājumu un viņas kļūst jutīgākas, sajūtas kļūst patīkamākas... Īpaši svarīgi tas ir jaunām meitenēm, kuras tik tikko spērušas pirmos soļus seksa pasaulē. Bet, kā liecina pētījumi, sievietēm vienas nakts laikā pilnīgi pietiek ar trijiem līdz četriem dzimumaktiem.

Lai vīrietis kļūtu par „seksa gigantu”, viņam jābūt labā fiziskā formā, pareizi jāēd, nedrīkst būt noguris un obligāti vajadzīga atpūta pirms seksa. Pētījumi liecina, ka īpaši noderīga vīrietim ir peldēšana – tā stiprina sirds asinsvadu sistēmu, turklāt ūdens it kā masē dzimumorgānus, kas, protams, ir ļoti pozitīvi.

„Beidz” ar prātu

Tomēr ne tikai veselīgs dzīvesveids palīdzēs vīrietim kļūt par seksa gigantu. Veikt atkārtotus dzimumaktus var iemācīties.

Viss slēpjas tajā, ka vīrieša ejakulācija un orgasms nav viens un tas pats. Slavenie seksologi Masters un Džonsons noskaidrojuši, ka tie vīrieši, kuri ir spējīgi uz pārmērīgu seksualitāti, var sevi novest līdz ejakulācijas robežai, tad apstāties un atslābināties, gūstot orgasmu, bet neizšļācot spermu.

Tas nozīmē, ja vīrietis iemācās nošķirt ejakulāciju no orgasma, viņš būs spējīgs uz atkārtotiem dzimumaktiem.

Amerikāņu ārsti, pētot šo problēmu, ieteikuši vīriešiem pāris metodes (sievietes – jūsu uzdevums viņiem par tām pastāstīt. Tas taču ir jūsu interesēs).

Tehnika „stop-starts”

Vēl tālajā 1955.gadā urologs Sīmans aprakstīja metodi, kas ārstē priekšlaicīgu ejakulāciju. Visa gudrība – vīrietim vajag masturbēt gandrīz līdz spermas izšļākšanai, bet tad jāapstājas. Tādā veidā var iemācīties sasniegt orgasmu bez ejakulācijas.

Tehnika „saspiešana”

Speciālisti iesaka pirms pašas ejakulācijas ar diviem pirkstiem (rādītājs un vidējais pirksts jāliek no apakšas un īkšķis no augšas) saspiest dzimumlocekļa galviņu. Doktors Hartmans no Ņujorkas universitātes iesaka, ka vislabāk vīrietim būtu nogulties uz muguras, jo tieši šādā pozā vīrieši ir spējīgi sasniegt vairākkārtējus orgasmus. Vīrietim jānoguļas, viegli jāaiztiek dzimumloceklis gandrīz līdz ejakulācijai, bet tad jāapstājas un apmēram 15-20 sekundes jāsaspiež dzimumlocekļa galviņa. Pēc tam atkal jāturpina masturbācija. Iemācieties novest sevi līdz ejakulācijas robežai 3-4 reizes, un tad varat „beigt”.

Turiet "oliņas" lejā

Pirms ejakulācijas vīrieša sēklinieku maisiņi piespiežas pie ķermeņa. Ja sēklinieki kaut daļēji ir pacēlušies, vīrietis nav spējīgs uz pilnīgu ejakulāciju. Tieši tādā veidā ari var aizkavēt ejakulāciju – pieturiet "oliņas" lejā.

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu