Noskaidrots «Intel Cup» uzvarētājs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Cyberfight.ru

Pirmajā komerciālajā kibersporta turnīrā Latvijā «Intel Cyber Sport Cup» uzvaru un 4000 eiro ir izcīnījusi Somijas komanda «DSky», finālā uzveicot Zviedrijas komandu «Gamers.nu».

Pirmās finālspēles zaudētāju finālā Krievijas komanda «Virtus.Pro» ar rezultātu 13:11 (5:7, 8:4) kartē «de_train» pieveica Ukrainas spēļu izstrādātāju «GSC GameWorld» atbalstīto komandu «GSC.GameWorld», savukārt uzvarētāju finālā Somijas komanda «DSky» šajā pašā kartē ar rezultātu 13:10 (7:5, 6:5) izrādījās pārāka par zviedriem no komandas «Gamers.nu».

Spēlē starp abu šo spēļu zaudētājiem, noskaidrojot otru finālistu un trešās vietas ieguvēju, «Virtus.Pro» un «Gamers.nu» savas attiecības noskaidroja kartē «de_dust2». Pārāki aizraujošā spēlē (kaut gan finālos visas spēles ir aizraujošas, šī bija sevišķi ineresanta) izrādījās zviedri, uzvarot Krievijas komandu ar rezultātu 13:11 (7:5, 4:8).

Līdz ar to superfināla spēlē kartē par pirmo vietu un 4000 eiro «de_dust2» tikās mazā fināla uzvarētājs «Gamers.nu» ar somu komandu «DSky». Šajā spēlē pārāki bija somi, kas pieveica zviedru komandu ar rezultātu 13:8 (10:2, 3:6).

Kā atzina somu spēlētājs «natu» no «DSKy», viņi par savu uzvaru nemaz nešaubījās — jāatgādina, ka viņi zviedrus vienreiz jau šodien bija uzveikuši.

Līdz ar to komandas vietas (un naudu) ir sadalījušās šādā secībā:

1. vieta — «DSky» (Somija) — 4000 eiro

2. vieta — «Gamers.nu» (Zviedrija) — 1000 eiro

3. vieta — «Virtus.Pro» (Krievija) — 500 eiro

4. vieta — «GSC.GameWorld» (Ukraina) — 400 eiro

5. vieta — «M19» (Krievija) — 200 eiro

6. vieta — «Pentagram.2S» (Polija) — 200 eiro

7. vieta — «t.steel» (Latvija) — 100 eiro

8. vieta — «Team SISU» (Somija) — 100 eiro

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu