Pagalmā sakaujas pensionāres

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīs pensionāres, sēdēdamas pagalmā, sastrīdējušās tā, ka starp tām sācies ķīviņš. Divas no viņām plūkušās ne pa jokam, lietojot dūres un raujot aiz matiem. Šo ķīviņu nofilmēja kāds Latvijas mobilais reportieris, otrdien vēstīja LNT raidījums "Degpunktā".

"Latvijas mobilā reportiera" akcijas ietvaros "Degpunktam" iesūtīti arī citi materiāli. Nofilmēti plūdi Ziepniekkalnā Rīgā, kuros applūda gan Rīgas 94.vidusskolas stadions, gan ielas braucamā daļa un tuvējo māju pagrabi.

Kāds mobilais reportieris fiksējis gana iereibušu vīru, kas nekādi nespēja noturēties kājās un iziet no bērnu rotaļu laukuma. Savukārt kāds "BMW" autovadītājs atradis oriinālu risinājumu tam, ko likt vietā, ja nozagts auto sānskata spogulītis.

Mobilās reportieres Ulla un Marika no Carnikavas uzfilmējušas degošu ēku. Viņas bija dzirdējušas sprādzienu un devušās uz notikuma vietu sniegt palīdzību, ja tāda kādam būtu nepieciešama. Reportieres ziņoja, ka bija aizdedzies šķūnītis, kurā atradās savu laiku nokalpojuši gāzes baloni.

Savukārt kāds cits reportieris fiksējis ceļu satiksmes negadījumu. Ventspilī pirms Ventas tilta bija apgāzies degvielas vedējs un no tā kanalizācijas sistēmā bija sākusi izplūst degviela.

Skatīt pievienotos video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu