Meklē Maskavas forštatē pazudušu studentu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 27.novembrī, bez vēsts pazudis Rīgā dzīvojošais 20 gadus vecais Artūrs Dunajevs. Viņš vakarpusē bija izgājis pastaigāties Maskavas forštatē, taču mājās tā arī līdz šim neesot atgriezies, tā šovakar ziņoja LNT raidījums „Degpunktā”.

Artūrs nebija no klaiņotājiem

Jaunieti meklē viņa vecāki Svetlana un Jurijs Dunajevi. Viņi bijuši informēti par Artūra došanos pastaigā. „Ap pulksten vieniem sākām viņam zvanīt, jo solītais īsais laiks bija beidzies un vajadzēja jau par sevi dot ziņu, bet telefons jau bija atslēgts,” pastāstīja vecāki.

Sākotnēji domājuši, ka pieaugušais dēls varbūt pārnakšņojis pie kādas meitenes. Taču nākamajā dienā Artūru ieradusies meklēt studiju biedrene, jo puisis neesot bijis institūtā. Artūrs mājās bija atstājis dzīvokļa atslēgas, dokumentus. Pastaigā paņēmis līdzi mobilo tālruni, naudasmaku un mp3 pleijeri.

Jaunieša vecāki ir neziņā par to, kas ar dēlu ir noticis. Artūrs neesot bijis no klaiņotājiem. Vēl pazušanas dienā bija mācījies eksāmeniem. Brīvajā laikā Artūrs darbojies Ukraiņu biedrībā, kā arī spēlējis ģitāru, vēstīja „Degpunktā”.

Ģimene gaida mājās

Pagājušo svētdien, aizejot pastaigā, Artūrs bija ģērbies oranžā džemperī, džinsa biksēs, brūnā jakā, brūnos ziemas zābakos. Jaunieša matu griezums ir līdz pleciem un pāri pierei, tie ir mazliet viļņaini. Viņš ir 182 cm garš.

Ģimene gaida Artūru mājās. „Es ceru, ka tu [Artūr] neesi izdarījis kādas muļķības savas jaunības maksimālismā. Lai arī kas tas būtu, mēs vienalga tevi gaidām,” sacīja vecāki, kuri ļoti pārdzīvo dēla pazušanu.

Kā vēstīja „Degpunktā”, Artūrs liktenīgajā dienā esot sastrīdējies ar draudzeni. Pēc tam gājis pastaigāties līdz kopmītnei un tad pazudis bez vēsts.

Ja kāda rīcībā ir noderīga informācija par Artūra Dunajeva atrašanās vietu, zvanīt policijai pa tālruni 112 vai „Degpunktam” pa tālruni 22000112.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu