Video: Vīrietis pie RPIVA meiteņu klātbūtnē pašapmierinās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 25. februārī, pie Rīgas Pedagoģijas un vadības akadēmijas (RPIVA) kāds vīrietis nofilmēts, pašapmierinoties vairāku studentu klātbūtnē.

RPIVA un tās apkārtne jau izsenis pazīstama kā vieta, kur pulcējas vīrieši ar īpatnējām seksuālajām vajadzībām, taču šoreiz vīrietim nav paveicies – viņš ne tikai nofilmēts, bet arī apcietināts.

Kā portālam «Apollo» pastāstīja notikuma aculiecinieces, vīrietis ilgstoši trinies augstskolas rajonā, līdz pienācis iespējami tuvu skatītājām un sācis savas netiklās darbības.

Studentes nekavējoties nofilmējušas šīs darbības un izsaukušas policistus, kuri pēc vizuālā apraksta un video fragmenta izvirtuli atpazinuši.

Kā pastāstīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis, sestdien neilgi pirms 16.00 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Imantu. Zvanītāja stāstīja, ka pie kādas augstskolas manījusi vīrieti, kurš pašapmierinājies.

Kārtības sargi nekavējoties devās uz notikuma vietu un aptuveni kvartālu tālāk pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti. Tikmēr pie izsaucējas ieradās cita ekipāža, kas no viņas pieņēma pieteikumu par notikušo. Lai iespējamais vaininieks lieki nebūtu jāvadā apkārt, policisti, kuri viņu bija noķēruši, nosūtīja fotoattēlu otras ekipāžas darbiniekiem, un aculieciniece atpazina pārkāpēju.

Pēc informācijas apstiprināšanās vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijas dežūrdaļā. Policijas telpās aizturētajam tika pārbaudīta alkohola koncentrācija izelpā, un izrādījās, ka viņš ir 2,5 promiļu reibumā. Aizturētais nenoliedza, ka būtu pašapmierinājies publiskā vietā, taču noliegt šajā gadījumā arī nebūtu jēgas, jo aculieciniece viņa darbības bija iemūžinājusi video.

Vīrietim par sīko huligānismu piemērots 120 eiro naudas sods. Tāpat iereibušajam kungam, pēc Sadovska vārdiem, būs jākompensē alkohola pārbaudes izmaksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu