Video: pēc auto ietriekšanās uzliesmo benzīntanks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Īstu murgu pirmdien piedzīvojis kāds autovadītājs Ziemeļsietlā, ASV. Viņš zaudēja kontroli pār savu apvidus auto un lielā ātrumā iebrauca degvielas uzpildes stacijā, kur savukārt notrieca degvielas sūkni, kas nekavējoties uzliesmoja.

Lai arī novērošanas kameru iemūžinātās ainas ir asa sižeta filmas cienīgas un kuru katru brīdi varētu gaidīt kāda Brūsa Villisa vai Arnolda Švarcnēgera parādīšanos, šajā incidentā nopietni cietušo nav. Nelielas traumas, kas aprūpētas turpat notikuma vietā, guvusi vien apvidus auto pasažiere. Interesants gan ir fakts, ka pēc policijas teiktā brīdi iepriekš šis pats auto sadūries ar kādu vieglo mašīnu, kura pārlūzusi uz pusēm. Tā auto vadītāju ar smagām traumām gan nācies nogādāt slimnīcā, vēsta Reuters. Negadījuma cēloņi nav zināmi, taču apvidus auto vadītājs apgalvo, ka viņa mašīnai pēkšņi pārstājušas darboties bremzes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu