Nepatīkams skats: Sieviete pēc tetovējuma «likvidēšanas» paliek ar iespaidīgu rētu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/rreaw/

Mūsdienās tetovējumi vairs nav nekas īpašs. Daudzi cilvēki sākotnēji par to ir sajūsmā, tomēr vēlāk izvēlas atbrīvoties no krāsainā zīmējuma uz ādas. Kāda sieviete sociālajos tīklos dalījusies ar šausminošiem foto attēliem, kuros viņas āda virs krūtīm redzama pēc tetovējuma «likvidēšanas».

Lai arī likvidēt tetovējumu mūsdienās nav viegli, parādās arvien veidu, kā no tiem tikt vaļā. Kāda sieviete vārdā Pasuda no sava tetovējuma virs krūtīm nolēma atbrīvoties ar metodi, kas saucas «Rejuvi», ziņo Lielbritānijas medijs «The Independent», atsaucoties uz «biobiochile.cl».

Šīs metodes laikā laikā tiek izmantots ķīmisks noņēmējs, ko izstrādājusi «Rejuvi» laboratorija Kalifornijā. Parasti šī metode paātrina tetovējuma «izdzišanas» procesu, taču Pasudas gadījumā tas radījis ļoti nepatīkamas sekas.

Sākotnēji Pasudai šķita, ka viņas tetovējums pazūd tā, kā paredzēts, tomēr vēlāk infekcijas dēļ viņas āda un arī tetovējums sāka lobīties nost, atstājot ievērojamu rētu.

Arī pēc trīs mēnešiem uz sievietes ķermeņa joprojām redzama sarkanas krāsas rēta, kas atgādina apdegumu. Pasuda sociālajos tīklos dalījusies ar fotogrāfijām, lai brīdinātu citus par šo tetovējuma likvidēšanas metodi.

 

9day ?

A post shared by Pasuda Reaw (@rreaw) on

 

❤️

A post shared by Pasuda Reaw (@rreaw) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu