Kas gaidāms šomēnes? Februāra horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Peter23394, CC BY-SA 2.0

Mēneša horoskops:

  • AUNS Palielināsi savus profesionālos apgriezienus. Ambiciozākie Auna zīmes pārstāvji pretendēs uz paaugstinājumu amatā, aktīvi spodrinās savu sabiedrisko tēlu. Prezentācijām, visa veida reklāmas pasākumiem piemērotāks izrādīsies februāra sākums un pati izskaņa. Naudas darījumus labāk kārto, sākot no otrās mēneša nedēļas. Privātā dzīvē aktuāls var izrādīties mēneša vidus. Nav izslēgts, partnera mudināts, aktīvi apspriedīsiet ģimenes pieauguma iespējas. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs, tai pašā laikā izteiksi aizrādījumus, ja manīsi, ka līdzgaitnieks sāk slinkot vai ļaujas paviršībai. Mēneša nogalē var parādīties komandējuma iespējas. Dotais brauciens ļaus gūt jaunus kontaktus un paplašināt profesionālās iemaņas.
  • VĒRSIS Šajā februāra mēnesī, tev būs daudz darāmā. Izrādīsi neviltotu iniciatīvu un enerģiskumu, ar kuru palīdzību īstenosi iecerēto gan darbā, gan privātajās darīšanās. Brīžiem kļūsi neraksturīgi straujš un vēlēsies momentāni rast risinājumu sasāpējušām problēmām, bet, ja tas neizdosies, dusmas būs grūti savaldīt. Mīlas lietās šomēnes garlaikoties nenāksies. Lai nerastos liekas galvassāpes, neļauj emocijām ņemt virsroku pār veselo saprātu un vairāk ieklausies partnera padomos, tie izrādīsies patiesi noderīgi. Saskarsmē ar atvasītēm mēģini ieturēt neitrālu nostāju, sniedz padomus tikai tajos brīžos, kad tev tos lūdz un atturies no pārmērīgas kritizēšanas. Profesionālā joma brīžiem dos iespēju „aizmukt” no sarežģījumiem ģimenes lietās un vienkārši iegrimt darbos. Nav izslēgts, ka spēsi uzlabot ienākumus, pateicoties kam, iepriecināsi sevi ar kādu lielāku pirkumu.
  • DVĪŅI Tev Jums izdosies izveidot draudzīgas attiecības ar ietekmīgiem cilvēkiem un paveiksi to ar apbrīnojamu nepiespiestību un pārliecību. Taču, esi modrs, jauniegūtie sakari var sagādāt zināmu vilšanos, it sevišķi, ja būsi neuzmanīgs, uzklausot jauniegūto partneru piedāvājumus. Ja apspried lietišķas būšanas, esi savākts, rūpīgi izvērtē kādas saistības uzņemies un kādu labumu vari gūt. Līgumus labāk parakstīt ne ātrāk kā mēneša vidū. Tāpat arī finanšu darījumiem piemērotāka mēneša otrā puse. Kāds Dvīnis var izjust pastiprinātāku interesi par dzīves noslēpumaino pusi, meditāciju, dziedniecību. Iespējams, sākotnēji par ezoteriskajām lietām izrādīsi cilvēcīgu ziņkāri, kura ar laiku var pāraugt nopietnā tavas dzīves sastāvdaļā. Privātajā lauciņā tu jutīsies kā kalna karalis, soļosi pa mīlas fronti ar paceltu galvu un pārliecinātu smaidu sejā.
  • VĒZIS Kopumā mēnesis būs tev labvēlīgs. Šajā periodā gaidāmi vairāki būtiski pavērsieni profesionālajā plānā. Galvenais, esi gana atsaucīgs un ļauj savā ikdienā ienākt dažādām novitātēm, pārmaiņām. Mīļotais cilvēks pratīs iedrošināt tevi, piespēlēt perspektīvas idejas vajadzīgajā brīdī. Nav izslēgts, apsvērsi iespējas veidot privāto biznesu kopā ar savu otro pusīti. Tomēr šajā ziņā steigties nevajadzētu, jo strādājot ar tuvu cilvēku, var būt grūtāk sadalīt pienākumus, saprast, kurš ir galvenais un kurš savukārt pakļausies. Vislabāk, ja jūs katrs saglabātu finansiālo neatkarību un katrs darītu savas lietas. Rēķinies, ka sākot ar trešo februāra nedēļu, var aktualizēties ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistīti jautājumi, kuri prasīs lielu pacietību un laika ieguldījumu no tavas puses. Pirms ko paraksti vai apsoli, pakonsultējies ar zinošiem speciālistiem. Nav izslēgts, ka tieši kāds no radiniekiem var sniegt vajadzīgo informāciju.
  • LAUVA Februāra sākumā būsi ne omā, var pat teikt, meklēsi ieganstus, lai izviltotos ar kādu. Šajā periodā nav vēlams piedalīties sapulcēs, tikties ar priekšniecību, sadarbības partneriem vai uzņemt viesus. Toties tu droši vari nodarboties ar finanšu un juridisko jautājumu kārtošanu. Pieaugošā vēlme nodrošināt materiālo labklājību, turklāt ne tikai personīgo, bet arī uzņēmuma izcels tevi līdzgaitnieku vidū. Mēneša vidus ir piemērots, lai meklētu jaunas sadarbības iespējas, turklāt tev veiksmīgāk izdosies sastrādāties ar ārzemju partneriem. Ja nepieciešams, februāra trešajā nedēļā vari doties komandējumā vai uzņemt ārvalstu viesus pie sevis. Mēneša izskaņa var nest jaunumus mājas dzīvē. Tu lieliski sapratīsies ar atvasītēm, turpretim ar partneri brīžiem radīsies asas vārdu pārmaiņas. Lielākoties tās skars ģimenes budžetu, attieksmi pret naudu kopumā. Neskatoties uz strīdiem, tev tomēr izdosies panākt, ka partneris piekāpjas tavām vēlmēm.
  • JAUNAVA Šomēnes lieti noderēs tev raksturīgais piesardzīgums un pedantiskums. It visā ko veiksi, vēlēsies saskatīt skaidru, praktisku pamatojumu. Februāra sākums piemērots saimniecisku jautājumu risināšanai, lietišķām pārrunām. Taču saskaņu privātā sfērā panākt būs grūtāk. Problēma var slēpties faktā, ka tu attiecību lietām pieiesi pārāk sausi. Centies vairāk atvērties partnerim, paust savus dziļākos pārdzīvojumus, jūtas. Parūpējies arīdzan par romantisku gaisotni, sīkiem pārsteigumiem. Noskaņojums privātajās lietās sāks uzlaboties, sākot ar mēneša vidu. Februāra otrā un trešā nedēļa var nest nelielas, bet patīkamas pārmaiņas darba frontē. Vai tev radīsies gūt papildus ienākumus vai arī tiksi prēmēt par iepriekš padarīto. Mēneša izskaņā var rasties nepieciešamība gūt jaunas zināšanas, paplašināt lietišķo kontaktu loku.
  • SVARI Centies būt pašpārliecinātāks un neatlaidīgāks. Panākumus vairāk gūs tie, kuri nebaidīsies sapņot, tie, kuri uzdrošināsies domāt ārpus ierastajiem rāmjiem. Rēķinies, ka darba lietās, ne reizi vien vari sastapsieties ar pēkšņiem šķēršļiem, apkārtējo skaudību, nenovīdību. Biznesa lietu kārtošanai vairāk piemērots mēneša vidus un izskaņa. Februāra sākumā droši vari rīkot tikšanās ar sadarbības partneriem, reklamēt uzņēmuma jaunākos sasniegumus, doties pieredzes apmaiņas braucienos. Saskarsmē ar draugiem jutīsi attiecības paliekam stiprākas, kas viennozīmīgi sildīs tavu sirdi. Privātajā dzīvē tev klāsies daudz vieglāk nekā profesionālajā jomā. Vienīgi pielūko, lai sliktā oma no darba „nepārnesas” uz mājas dzīvi, turi darbu un personīgās lietas nošķirtas!
  • SKORPIONS Iespējams, tieši mēneša sākumā Skorpions nolems doties tālākā ceļojumā, kas būs saistīts ar ārzemju radinieku apciemošanu vai tavu vaļasprieku. Taču finālā var izrādīties, ka brauciena laikā tev izdosies sakārtot dažu labu profesionālo jautājumu, kurš jau labu laiku nav licis tev mieru. Šomēnes diemžēl var rasties jauni sarežģījumi juridiskajās, ar mantojumiem, apdrošināšanu, grāmatvedību saistītajās lietās. Kopumā februāris daudz labvēlīgāks tiem, Skorpioniem, kuru profesijas saistītas ar mākslu, modi un izklaides pasākumu organizēšanu. Mēneša izskaņā manīsi, kā pieaug tavs jūtīgums, arīdzan seksualitāte. Apģērbā dosi priekšroku košākiem toņiem, augumu izceļošiem modeļiem, jo tādejādi uzskatīsi, ka tavs „uzvaras gājiens” būs patiesi triumfējošs. Vari pievērsties kultūrismam vai aerobikai.
  • STRĒLNIEKS Šis tev var izrādīties patiesi produktīvs, pārmaiņām bagāts mēnesis. Kaut arī apkārtējiem prāts nenesīsies uz strādāšanu, un darbā vairāk valdīs apātiska, nedaudz nomācoša noskaņa, tu noteikti būsi nesatricināms kā klints un godprātīgi darīsi savu darāmo. Ja tevi kas neapmierinās, netaupīsies, atklāti paudīsi savu sašutumu un teiktais sasniegs vajadzīgos cilvēkus! Ja esi ieplānojis veikt kādu lielāku pirkumu, dari to labāk mēneša sākumā vai arī tad pašā februāra izskaņā. Kopumā finansiālais stāvoklis būs saulains, tas tev ļaus īstenot dažu labu kaprīzi. Attiecībās ar otro pusīti gan esi nedaudz lēnīgāks, neļauj savai ugunīgajai dabai radīt konfliktsituācijas. Esi diplomātisks, iejūtīgs pret savu partneri un vajadzīgo noteikti panāksi daudz vienkāršāk. Februāra izskaņā zīmīgi notikumi var risināties tavu atvasīšu dzīvē.
  • MEŽĀZIS Februāra sākumā droši vari uzsākt nozīmīgus darbus, apmeklēt kursus, doties pieredzes apmaiņas braucienos. Pastiprinātāku lomu spēlēs veiksme, tev labvēlīga apstākļu sakritība. Kopumā darāmā būs daudz, taču tu par to nebūt nesūdzēsies, jo apzināsies, ka pēc branga darba sekos ļoti tīkama un baudpilna atpūta. Mēneša vidū vairāk aktualizēsies privātajā dzīvē notiekošais. Attiecībām ar otro pusīti pieiesi ar lielu atbildības sajūtu un gādāsi, lai partnera vēlmes tiek īstenotas, pretī saņemot nedalītus uzmanības apliecinājumus. Zvaigznes iesaka vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, aktīvāk pievērsties fiziska rakstura aktivitātēm. Sportiskās nodarbes palīdzēs tikt vaļā no liekā saspringuma un uzlabot kopējo veselības stāvokli. Februāra nogalē atkal iegrimsi darbos. Var nākties aktīvi cilāt tieslietas, pievērsties firmas izaugsmes iespējām, konkurentu rīcības analizēšanai, kā arī risināt tīri saimnieciskus jautājumus. Kāds Mežāzis apsvērs jauna transportlīdzekļa iegādi.
  • ŪDENSVĪRS Panākumi vai tieši pretēji sarūgtinājumi būs atkarīgi no līdz šim paveiktā. Ja būsi bijis apzinīgs darba rūķis, tad, tagad plūksi uzvaras laurus, baudīsi saldos panākumu augļus. Taču slinkākie zīmes pārstāvji šobrīd nožēlos, ka iepriekš ir atlikuši darbus, pavirši piegājuši saviem tiešajiem pienākumiem. Ja tev jāuzsāk jauni projekti, jādodas komandējumā, tad zini, ka tam piemērotākais būs februāra sākums un mēneša beigas. Februāra vidū vari aktīvāk iesaistīties sabiedriskajās lietās. Nav izslēgts, tev izdosies atrast jaunus domubiedrus, iestāties kāda asociācijā vai nodibināt interešu klubu pašam. Attiecībās ar mīļoto būs grūti ko prognozēt, jo tavs un arīdzan mīļotā cilvēka garastāvoklis mainīsies ļoti ātri un neviens no jums nevēlēsies piekāpties otram.
  • ZIVIS Sava veida garīgā apskaidrība ļaus tev “pacelties” virs ikdienas kņadas un dziļāk izprast cilvēku rīcības motivāciju, notiekošā kopsakarības. Apkārtējie pamanīs tavu apķērīgumu un filozofiskumu, vērsīsies pie tevis pēc padomu vai vienkārši meklēs iespēju izrunāties no sirds. Spēja palīdzēt kādam radīs tevī gandarījumu un veicinās domas par iespējamo iesaistīšanos kādā labdarības pasākumā. Kopumā februārī nežēlosi spēkus, laiku un līdzekļus sava redzesloka paplašināšanai, parādīsies vēlme iegūt papildus izglītību. Visticamāk tevi aizraus reliģija, filozofija, arī jaunās tehnoloģijas. Profesionālajā sfērā viss ritēs savu gaitu, darba lietas tev nekādās galvassāpes nesagādās. Attiecībā pret ģimenes locekļiem būsi gādīgs, jo īpaši pret atvasītēm. Partneris var patīkami pārsteigt ar kādu romantisku ceļojumu vai lielāku dāvanu.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu