Izsludina konkursu uz Ventspils Augstskolas rektora vietu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ventspils Augstskola (VeA) izsludinājusi atklātu konkursu uz vakanto rektora amata vietu, ziņo «Latvijas Vēstnesis».

Uz rektora amatu var pretendēt profesori vai personas, kurām ir doktora zinātniskais grāds.

VeA Satversmes sapulcei adresēti konkursa dokumenti pretendentiem jāiesniedz līdz 24.jūlijam darba dienās no plkst.10 līdz 16, ierodoties personīgi VeA un uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Pretendentiem jāiesniedz motivēts VeA Satversmes sapulcei adresēts pieteikums (motivācijas vēstule), dzīves un darba gājums (CV), VeA vadīšanas un attīstības koncepcija turpmākajiem pieciem gadiem, profesora akadēmisko nosaukumu vai doktora zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas (uzrādot to oriģinālus), pēdējo sešu gadu publikāciju saraksts un cita informācija, kas pretendentam šķiet svarīga.

Kā ziņots, 6.maijā pēc smagas slimības 52 gadu vecumā mūžībā aizgāja ekonomikas zinātņu doktors, VeA rektors un asociētais profesors Jānis Eglītis. Tikmēr jaunā VeA rektora vēlēšanas varētu notikt augusta beigās vai septembra sākumā. VeA cer, ka jauno studiju gadu augstskola varētu sākt jau jaunā rektora vadībā. Valdība par VeA rektora vietas izpildītāju iecēlusi inženierzinātņu doktoru Aigaru Krauzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu