Stipendiju konkurss

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Roberta Boša fonds aicina 12 augstskolu absolventus no Viduseiropas un Austrumeiropas pieteikties kvalifikācijai kultūras menedžmenta jomā Vācijā. Stipendiātu uzdevums ir ar inovatīvu projektu starpniecību iepazīstināt plašu publiku Vācijā ar Viduseiropas un Austrumeiropas kultūras daudzveidību un īpaši ar jauniem māksliniekiem.

Uzturoties Vācijā, stipendiāti darbosies kultūras iestādēs, kurām ir pieredze starptautiskajā kultūras darbā. Programmā ietilpst arī tālākizglītības pasākumi, kuros tiks aplūkoti tādi temati kā projektu plānošana, darbs komandā, līdzekļu piesaiste, darbs ar presi un sabiedrību, kā arī kultūras mārketings.

Personas no Viduseiropas un Austrumeiropas, kurām ir projektu organizēšanas un darba pieredze kultūras menedžmenta jomā, kontakti ar jauno mākslinieku scēnu savā valstī, labas vācu valodas zināšanas un gatavība daudz un patstāvīgi strādāt, līdz 2005. gada 12. jūnijam var pieteikties uz Roberta Boša fonda stipendiju.

http://www.moe-kulturmanager.de/bewerber.php3

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu