Pieci iemesli, kāpēc sākt mācīties angļu valodu «New Horizons» tieši tagad

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai esat kādreiz domājuši, ka tad, ja Jūs zinātu angļu valodu, Jūsu dzīve būtu citāda? Krāšņāka, interesantāka un sniegtu vairāk iespēju...

Iespējams, Jums šodien būtu cits darbs (vai vispār būtu darbs) vai labākais draugs kaut kur Austrālijā. Jūs varētu iestāties kādā no Lielbritānijas universitātēm vai patstāvīgi doties aizraujošā ceļojumā pa Ameriku. Jūs nemāktu šaubas un Jums nevajadzētu meklēt palīdzību katru reizi, kad Jūs nonāktu saskarsmē ar angļu valodu.

Bet pieeja ievērojamam informācijas apjomam Internetā Jums sniegtu šīs valodas zināšanas! Iespējams, tas ir sīkums, taču, ja Jūs pārzinātu angļu valodu, Jums nevajadzētu pat lasīt subtitrus kinoteātrī (starp citu - subtitri nesniedz pilnu priekšstatu, jo filmu teksti parasti tiek tulkoti nepilnīgi!). Patiesi, ja vien Jūs zinātu angļu valodu, Jūsu dzīve varētu būt pavisam citāda...

Eksperti vienbalsīgi apgalvo, ka komforta laikmets, kad cilvēki jutās droši par rītdienu, ir beidzies. Pasaulē ir sācies pārmaiņu laiks. Šodien vairs nevar dzīvot bezrūpīgi un darīt to, ko darījāt pirms gada - ir laiks pārvērtēt savas spējas un iespējas, kā arī noteikt jaunas dzīves prioritātes un vērtības. Tādēļ veiksmi jaunajā pasaulē pēc krīzes iemantos tikai tas, kurš spēs pielāgoties apstākļiem un mainīties.

Mēs saprotam, ka angļu valoda nepalīdzēs atrisināt visas problēmas. Tomēr ļoti iespējams, ka tā Jums sniegs būtiskas priekšrocības, salīdzinot ar tiem cilvēkiem, kuri joprojām „peld pa straumi». Nav izslēgts, ka ieraksts CV „angļu valodas zināšanas - brīvi» palīdzēs Jums atrast vēlamo darbu un justies droši, dodoties darba meklējumos ārpus Latvijas robežām.

Mēs no Jums sagaidām tikai vienu - vēlmi attīstīties. Pārējo mēs paveiksim paši. Ātri, kvalitatīvi un rezultatīvi.

Piedāvājam Jums piecus iemeslus, kuri, kā mēs ceram, veicinās Jūsu vēlmi apgūt angļu valodu tieši mūsu centrā.

Starptautiskais mācību centrs «New Horizons» - tikai mēs:

1. Dāvinām dāvanas

Tikai šovasar katrs, kurš noslēgs mācību līgumu, saņems dāvanā iespēju piekļūt mācību programmai English Kit tiešsaistē. Pateicoties šai programmai, Jūs varēsiet sagatavoties angļu valodas sertifikācijas eksāmeniem, pildīt testus un uzdevumus, apgūt dažādas tēmas, pilnveidot angļu sarunvalodu u.tml. Īsāk sakot, Jūs varēsiet pilnībā apgūt visus angļu valodas likumus un noslēpumus - rakstīt, lasīt, klausīties un saprast šo valodu. Šīs dāvanas, kura palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ātrāk apgūt angļu valodu, cena ir 95 lati!

2. Likvidējam valodas barjeru

Vēlaties brīvi runāt angļu valodā par Jums interesantām tēmām, skatīties filmas angļu valodā un diskutēt par tām, uzzināt ko vairāk par iespējām patstāvīgi ceļot, apgūt lietišķo etiķeti, iemācīties pareizi sastādīt CV un sagatavot prezentācijas angļu valodā? Visas šīs un vēl daudzas citas prasmes Jums palīdzēs apgūt mūsu klubs English Fan Club.

Mēs zinām, ka svešvalodas lietošanas prakses trūkums daudziem ir nopietna problēma. Tāpēc mēs esam izveidojuši unikālu klubu - English Fun Club, kura biedriem zūd valodas barjeras, jo šeit viņi var apgūt angļu sarunvalodas prasmes, komunicējot gan savā starpā, gan ar profesionāļiem. Uz šī kluba ikdienas nodarbībām tiek aicināti visi mācību centra «New Horizons» studenti.

3. Aicinām labākos pasniedzējus

Mūsu centra pasniedzēji Jums iemācīs ne vien angļu valodas gramatiku un likumus, bet arī runāt un domāt angļu valodā. Studenti visus mūsu pedagogus, no kuriem lielākā daļa ir ieradušies no Lielbritānijas un ASV, novērtē ar 9 - 10 ballēm. Un tas ir tikai loģiski, jo mūsu centra mērķis ir iemācīt angļu valodu pat tiem, kuri līdz šim ir uzskatījuši, ka svešvalodas viņiem nepadodas.

4. Sniedzam iespēju iepazīties ar mūsu kursiem un novērtēt tos bez maksas

Jūs varēsiet novērtēt, pārbaudīt un sajust mūsu mācību metodiku.

Apmeklējiet nodarbības mūsu centrā vienu nedēļu BEZ MAKSAS un tikai tad pieņemiet lēmumu - turpināt mācības vai nē.

5. Un saņemam pozitīvas atsauksmes no mūsu studentiem!

Vairāki tūkstoši cilvēku jau ir sasnieguši savus mērķus, pateicoties mācību centrā «New Horizons» gūtajām zināšanām. Tagad ir Jūsu kārta!

http://www.nh.lv/kursi/?cmp=apollo

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu