Darbu atsāks Valmieras pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 22.augustā, darbu pēc vasaras brīvlaika atsāks Valmieras pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes (PII).

Maksa par viena audzēkņa uzturēšanos pirmsskolas izglītības iestādē dienas grupā arī 2011./2012.m.g. būs Ls 1,60 par vienu dienu.

Bērnu vecāki aicināti savlaicīgi vērsties pie pirmsskolas izglītības iestāžu vadītājām, lai noslēgtu līgumu par pakalpojumu.

Valmieras Izglītības pārvalde atgādina, ka bērniem, kuri sasnieguši 5 vai 6 gadu vecumu, piecgadīgo un sešgadīgo bērnu sagatavošana pamatizglītības uzsākšanai ir obligāta saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu noteikumiem. Saskaņā ar Valmieras pilsētas pašvaldības Saistošajiem noteikumiem Nr. 36 «Kārtība bērnu reģistrācijai un uzņemšanai Valmieras pilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs», arī mājmācības gadījumā bērns tiek piesaistīts vienai no PII vai speciālās pirmsskolas izglītības iestādei, kura palīdz vecākiem sagatavot bērnu pamatizglītības uzsākšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu