7 tērpu kļūdas, kas sievietēm liek izskatīties vecākām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Katrai sievietei vajadzētu ne tikai sekot līdzi tērpu aktualitātēm, bet arī apzināties, kāds apģērbs viņai ir piemērotākais attiecīgā vecumā. Katra sieviete 40 gadu vecumā ģērbjas citādāk nekā sieviete 20 gadu vecumā, turklāt visdrīzāk neviena no mums nevēlas izskatīties vecāka, nekā ir patiesībā. Portāls «Good Housekeeping» apkopojis septiņas tērpu kļūdas, kuras sievietēm nereti liek izskatīties vecākām nekā patiesībā. Ņem vērā!

1. Sievietes ir dažādas

Cik daudzas reizes bijis tā, ka redzi sievieti, kuras tērps viņai izskatās ideāli? Šādos brīžos nereti nodomā, ka arī pati tādu vēlētos, un steidzies to iegādāties, taču tā nebūt nav pareizi.

Stiliste Anabella Hodina atgādina, ka katrai sievietei ir citādas auguma proporcijas, kas nozīmē, ka skaista kleita ne visām izskatīsies skaisti. Sievietei vajadzētu koncentrēties uz tērpiem, kas piestāv tieši viņas augumam un personībai.

2. Lēts audums

Kad sieviete kļūst vecāka, vairs nevajadzētu koncentrēties uz lētiem un rotaļīgiem apģērbiem, kas ātri vien vairs nav lietojami. Tā vietā ieteicams pievērst uzmanību auduma kvalitātei.

«Meklē kaut ko, kas labi pieguļ, kustas līdz ar tevi un nesaburzās katru reizi, kad pieskaries tam,» iesaka Anabella. Lai pārbaudītu apģērba kvalitāti un krāsu veikalā, vajadzētu saprast, kā tas izskatās dienas gaismā.

3. Modes trendi

Lai arī modes aktualitātēm ieteicams sekot līdzi jebkurā vecumā, gadiem ejot, sievietēm nevajadzētu pārlieku censties būt stilīgām un modīgām. Anabella norāda, ka jāizvēlas vien daži modes aktualitāšu akcenti, kurus aizgūt un izmantot ikdienā.

4. Proporcijas

Lai izskatītos eleganti jebkurā vecumā, vajadzētu sekot līdzi arī proporcijām, norāda stiliste. Ir būtiski atrast līdzsvaru - ja izvēlies, piemēram, bikses ar platu apakšējo daļu, pie tām velc apspīlētu topiņu un otrādi.

Šajā gadījumā jāņem vērā arī auguma īpatnības. Piemēram, ja esi pamanījusi, ka aktuālas kļuvušas džinsu bikses ar augstu jostasvietu, neizvēlies pirmās, kuras esi pamanījusi. Pielaiko tās un rūpīgi izvērtē, kā tās izskatās uz tava auguma.

5. Bezformīgums

Nereti sievietes gados uzskata, ka, izvēloties apģērbu, viņām jāpiesedz savs augums pilnībā. Šā iemesla dēļ viņas izvēlas bezformīgus tērpus, kas viņām nepiestāv.

«Ja ir kāda ķermeņa daļa, kuru nevēlies izcelt ar apspīlētu apģērbu, izvēlies tērpus, kas viegli krīt pāri,» iesaka Anabella.

6. Raksti

Ja izvēlies apģērbu, uz kura ir kāds raksts, tad tam ir jābūt izteiksmīgam, saka stiliste. Iedvesmojies no itālietēm un izvēlies bagātīgas krāsas, kā arī spilgtus un izteiktus rakstus.

7. Instinkti

Sievietei vajadzētu iegādāties tikai tādu apģērbu, par kuru viņa jūtas pārliecināta. «Es pati iegādājos tikai tās preces, kuras uzmērot man ļoti iepatīkas,» stāsta stiliste.

Tērpi, kuri pielaikojot tev iepatīkas nekavējoties, ir tieši tie, kas tev vislabāk piestāv, - viss pārējais nonāks tavā skapī un, visticamāk, tur arī paliks!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu