Dvīņu māsīcas: Dvīņumāsas laiž pasaulē meitas ar dažu minūšu starpību

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/liv_and_willow/

Nav noslēpums, ka dvīņiem ir īpaši tuvas attiecības un emocionāla saikne, tomēr izskatās, ka šo dvīņumāsu tuvība tiek pārmantota arī nākamajās paaudzēs.

Dvīņumāsas Korija un Keitija vienmēr bijušas ļoti tuvas, tomēr, kad abas gandrīz vienlaicīgi (ar 10 dienu atšķirību) uzzināja par grūtniecību, bija vēl lielākā sajūsmā. Pēc apmēram deviņiem mēnešiem abas māsas laida pasaulē bērnus vienā un tajā pašā dienā, turklāt ar 15 minūšu atšķirību.

Pirms dzemdībām abas māsas sarīkoja burvīgu fotosesiju, kurā abas koši zilās kleitās bija redzamas ar ievērojamajiem grūtniecības punčiem. Vienu gadu vēlāk abas māsas nolēma sarīkot fotosesiju arī savām meitām.

«Es uzņēmu Korijas un Keitijas grūtniecības attēlus pagājušajā gadā. Es domāju, ka tas ir ļoti mīļi, ka abām māsām ir iespēja izbaudīt šo brīnišķīgo laiku vienlaicīgi,» portālam «Popsugar» atklājusi fotogrāfe Brendena Bogsa.

«Galu galā viņas dzemdēja vienā un tajā pašā dienā ar tikai 15 minūšu atšķirību. Mēs visi jokojam, ka viņas ir dvīņu māsīcas.»

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu