Kāds ir sekss ar melnādainu vīrieti? Patiess stāsts... (726)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Draudzene aizelsusies atskrien šodien pie manis - uzsākusi afēru ar melnādainu vīrieti. Ir bijuši spāņi, francūži, pat grieķis, bet melnādainais pārspēj visus! Viņa ir sajūsmā par savu «svaigo» sakaru!

Protams, mani uzreiz interesē, kā var vienkārša latviešu meitene uz līdzenas vietas iepazīties ar melnādainu vīrieti, turklāt vēl nodarboties ar seksu... bez aizspriedumiem!

Draudzenes stāsts...

«Pirms pāris dienām devos uz Vecrīgu ar riteni, uz kursiem. Tā kā visai slikti redzu tālumā, parasti samiedzu acis. Pēkšņi redzu vīrieša siluetu nākam man pretī. Mēģinu saskatīt viņa seju – sākumā domāju, ka viņam maska uzlikta! Es fokusējos, nevaru saprast, kas tas tāds ir. Kaut kas tumšs rādās. Minos tuvāk, tuvāk, skatos – vienkārši nēģeris, sāku smieties. Tas šokā – skatās uz mani lielām acīm, ko tā tur lūr? Viņš arī sāka smaidīt man pretī. Es minos viņam garām, viņš angliski bļauj man pakaļ – lūdzu, lūdzu, apstājies! Es arī apstājos. «Es ļoti atvainojos, ka Tevi tā uzrunāju, bet tas tavs smaids... nevarēju palaist garām,» viņš, pieklājīgi smaidot, man saka šādus vārdus.

Es sarkstu un viņam saku, ka man tā nedaudz neērti sākt sarunu ar nepazīstamu vīrieti. (Ak, kāds teātris! Draudzene īstenībā ir visai naska uz iepazīšanos – aut.) Viņš man saka: «Es arī sarkstu!» Tad viņš mani uzaicināja uz kafiju. Teicu, ka man jāiet uz kursiem, nav laika, viņš saka, ka varbūt pēc kursiem varam satikties!

Pateica vietiņu Vecrīgā, kur varam tikties. Neapdomīgi arī viņam to apsolīju.

Tajā brīdī man reāli bija āķis lūpā, jo melnītis patiesībā bija ... tā neko!

Pēc kursiem vēl 9 vakarā, domāju - iet vai neiet? Tā kā man tāpat darīt nebija ko tajā vakarā, tomēr aizgāju uz norādīto restorānu. Sapratu, ka mans melnais princis nav ne no skopajiem, ne nabagajiem. Izklaidējāmies ar vērienu.

Sākotnēji man domas par seksu ar viņu nebija. Godīgi teikšu, ka mulsināja arī ādas krāsa. Tā nebija zili melna kā nigēriešiem vai somāliešiem, tomēr tumši, tumši brūna – viņš bija īsts savas rases pārstāvis! Super!

Jau restorānā sapratu, ka ir interesanti, gribas šo sakaru paturpināt, nu katrā ziņā mukt prom uzreiz nedomāju.

Mēs ēdām suši – es gan daudz ieēst nevarēju, jo biju satraukusies. Viņam ir ļoti laba humora izjūta, varēja mani sasmīdināt, un to es vīriešos ļoti augstu vērtēju.

Aizgājām pēc restorāna uz bāru. Es nedzēru neko, viņš gan iemalkoja alu. Mēs pļāpājām par mūziku, smējāmies, sapratām, ka šis tas kopīgs mums ir. Viņš man stāstīja par Londonu – to varēja redzēt, ka viņš ir no dinamiskas lielpilsētas, jo bija ļoti enerģisks, moderns, katrā ziņā iespaidīgs.

Jau tajā pašā vakarā sapratu, ka viņu interesēju seksuāli,

jo nepārprotami viņš man lika to noprast. Aicināja uz masāžu, es smējos, ka zinu, ar ko tas beigsies. Man to nevajag! Lauzos tiešām ilgi. Bet tas, kā viņš mani mēģināja pielauzt, bija ļoti meistarīgi. Varēja just, ka viņam ar pašvērtējumu nav nekādu problēmu!

Tanī vakarā aizbraucu mājās viena. Pus nakti viņš mani bombardēja ar sms, es arī atbildēju, ka laikam neesmu tā meitene vienai, nu labi, divām naktīm. Uz ko viņš man atbildēja: labi, paskatīsimies, uz cik naktīm!

Pēc dienas devos ar viņu atkal uz restorānu. Tas jau bija smalkāks. Atkal nelietoju alkoholu, lai saglabātu skaidru galvu. Kad staigājām, viņš man vislaik ķērās apkārt, bet tas nebija nepatīkami!!

Man viņš sāka iepatikties arvien vairāk un vairāk. Viņš dzīvē jau ir kaut ko sasniedzis, to varēja just. Man likās, ka viņam ir ap 36 – 40 gadu, jo viņam ir savs uzņēmums Londonā. Viss viņā bija vīrišķīgs - ne tikai fiziski, bet viņš man ļāva justies kā sievietei, pilnībā visu menedžējot, uzņemoties atbildību par vakaru. Atšķirībā no latviešu vīriešiem, kurus tomēr parasti vada sievietes, jo viņi paši neko nevar izdomāt romantisku!

Pienāca jau diezgan vēls vakars. Teicu, ka man jādodas uz mājām. Viņš piekrita - labi, ejam! Nodomāju - super, man nebūs jālaužas atkal. Bet, tā kā restorāns, kurā sēdējām, atradās viņa viesnīcā, tik lēti viņš tomēr nelaida mani prom! Aicināja augšā uz saviem apartamentiem.

«Es tev apsolu, nekas nebūs, ja vien tu pati man nelūgsies!» - viņš bija maigs un uzstājīgs! «Mēs vienkārši uzbrauksim pie manis, viss būs tā, kā tu gribēsi, no rīta varēsi iet uz darbu, neko nedarīšu pret tavu gribu!» - solījumi un pierunāšana turpat viesnīcas foajē turpinājās.

Es gan sāku lauzties, bet interese man bija milzīga! Viņš to redzēja – netērējam laiku, braucam...

Ar trīcošām kājām uzbraucām augšā pie viņa. Apskatījos viņa apartamentus. Tā kā tiešām jau bija vēls, es kautrīgi pavaicāju viņam T-kreklu un devos gulēt uz dīvāniņa cerībā, ka izsprukšu sveikā, lai gan tad jau sapratu, ar ko būs lemts beigties šim vakaram. Interese bija milzīga!!! Viņš, protams, sāka līst pie manis, kā jau to biju gaidījusi, bet tā ļoti uzmanīgi un maigi. «Pabučoties jau var!» - nodomāju un metu kautrību pie malas!

Meitenes, viņš ieslēdza visas savas spējas! Valdzināšana turpinājās diezgan intensīvi un tiiiik meistarīgi! Kamēr es ļāvos...

Kā ir ieraudzīt pliku melno?

Bija jau tumšs, tumsā jau bija ok, vislaik es redzēju tumsā baltus zobus, kas smaida. Kad bija gaišs, es skatījos uz viņu un brīnījos, vai tas tiešām notika ar mani? Tāds drusku dzīvniecisks tas skats uz viņu bija!

Ko viņš man sasolīja? «Kaut ko tādu tu piedzīvosi pirmo reizi, es apsolu...» bija viņa pēdējie vārdi, un tad SĀKĀS tāaads «raids» – jūs neticēsiet, bet trīs stundu garumā!

Vai nēģeriem ir «lielāks»? Nu, maziņš nebija, bet arī ne baigā «šļūtene» :)

Patiesībā TAS bija ļoti normāls! Melns gan!

Kāds tad bija pats sekss? Fantastisks, meitenes! Es pirmo reizi tā pa īstam nodarbojos ar seksu, patiešām. Tas bija vienkārši ideāli! Pirmkārt, viņš ļoti profesionāli visam tam piegāja, viņš turējās visu laiku, viņš darīja visu, lai mani «nogalinātu», – sekss 3 h garumā, bez apstājas. Tikai jau pašās beigās, kad man jau bija jālūdzas, tad arī piebeidzām.

Tas bija tiešām KAUT KAS!

Kas notiks tālāk?

Viņš pirms pāris dienām aizbrauca uz Londonu, aicināja pie sevis, aicināja līdzi uz Grieķiju, kurp viņš dodas atvaļinājumā.

Viņš man turpina sūtīt sms. Prasa, kā es jūtos, vai neesmu pārāk nogurusi. Saka, ka esot ļoti mīļa nakts bijusi.

Man patika šis vasaras piedzīvojums, jo par vienu aizspriedumu pret vīriešiem tagad man ir mazāk. Arī melnais vīrietis ir vīrietis un pat vēl vairāk nekā dažs labs latvietis.

Kā melnādaino mīļāko varētu salīdzināt ar letiņu čaļiem?

- Latviešu vīrietis beidz 2 minūtēs, bet nēģeris ir gatavs trīs stundas.

- Latviešu vīrietis vairāk domā par sevi, viņš it kā kaut ko dara, bet nedara no sirds, kaut ko tehniski mēģina, bet seksa kultūrā melnais «ieliek» vairākkārtēji, jo es jutu, ka viņš VISU gultā dara priekš manis, lai tikai man būtu labi!

Godīgi sakot, man latviešiem virsū negribas skatīties pēc šādas seksuālās pieredzes! Neticu, ka mūsu vīrieši uz kaut ko tādu ir spējīgi... žēl.

Komentāri (726)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu