10 lietas garderobē, no kurām jāatvadās! (64)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sācies jaunais gads, kas sev līdzi nes arī jaunas modes aktualitātes. Pēc pasaules modes dizaineru ieteikumiem apkopojām 10 lietas, kuras, lai gan aktuālas bija iepriekšējos gados, šogad lieki aizņems vietu skapī!

1. Melna ādas jaciņa

Pēdējos gadus mazā melnā ādas jaciņa garderobē bija neatņemama sastāvdaļa, jo to varēja ne vien pievilkt visur klāt, bet arī, viegli salokot, ērti paņemt līdzi. Jaciņa iedomājama gan ar vasaras kleitiņu, gan pie sportiskiem džinsiem... Tomēr šogad mode diktē savus noteikumus, šo ērto apģērba gabalu atstājot pagātnē. Modē nāk ieturēta elegance, piemēram, viegls kašmira mētelis vai smilškrāsas apmetnis...

2. Lateksa legingi

Lai gan šis apģērba gabals spēja īsā laikā iekarot vairāku sieviešu sirdis, šogad tas vairs nav aktuāls. Spīdīgo kaķsievietes tērpa daļu šogad nomaina staipīgie legingi tumšā džinsu krāsā.


3.Balinātie, plēstie džinsi

Pagājušo gadu džinsi piedzīvoja tādu uzplaukumu kā 90tajos gados - modē bija balināti, batikoti, plēsti un speciāli sagriezti visādu krāšu džinsi. Šķiet, dizaineriem šis viss balagāns tā apnika, ka par šī gada aktualitāti džinsu pasaulē - pasludināja indigo krāsas, kļošas veida džinsu bikses.

4. Gumijotie mini svārki

Pagājušās vasaras "must have"sarakstā ierindojās mini svārki no gumijota auduma. Šogad svārku modes aktualitāte ir klasiskā 50to gadu silueta forma.

5. Velūras treniņtērps

Ja nezin kādu iemeslu pēc jūsu garderobes pakaramo virknē ir iemanījies košs, velūras treniņtērps ar, nedod Dievs, vēl sudraba uzrakstiem, steigšus no tā atbrīvojaties! Bet ģimenes loka pasākumos izvēlaties uzvilkt pelēkas kokvilnas bikses.

6. Puszābaciņi ar kniedēm

Šie agresīvi seksapīlie apavi modē dominēja ilgāku laiku, arī šogad par šiem apviem vēl strīdas, taču ķīļveida puszābaki ar orģinālu aizdari tomēr izskatās daudz labāk šajā sezonā.

7.Bikses ar pazeminātu jotas vietu

Dizaineri vienmēr ir modes piekritējus kaitinājuši ar modernās jostasvietas augstumu vai zemumu - vienbrīd jostu ceļam līdz krūtīm, vienbrīd tik zemu, ka apsēsties vairs nav piedienīgi... Kas notiek šogad? Šogad viss ir kārtībā, jo modernā jostas vietas līnija atrodas tur, kur daba to ieplānojusi - vidukļa rajonā!

8. Grūtnieču kleitas

Tā sauktās "grūtnieču kleitas" jeb kleitas ar paplašinātu daļu zem krūšu līnijas lieliski pilda vidukļa trūkumu maskēšanas funkciju. Tomēr.. Šī gada mode pieprasa "futlāra formas" kleitas - ar izteiktu vidukļa līniju.

9.Platās jostas

Attā būs jāsaka arī iemīļotajām - platajām jostām, kas tik perfekti spēja "savākt" un izcelt jūsu vidukli. Modē nāk šauras jostiņas, bet pirms sākt uztraukties...iesaku ieskatīties pēdējā "Pradas" kolekcijā, kur tiek demonstrēti vīriešu stila krekli vai rupjas vilnas adījuma džemperi kopā ar šaura izmēra jostiņām. Arī šeiit tiek noslēpts viss nevajadzīgais!

10. Kovboja zābaki

Lai izskatītos pēc vesterna zvaigznes, šogad pietiks ar rūtainu blūzīti, jo kovboja zābaki paliek pārliecinātiem rokeriem un amerikāņu fermeriem. Modē ir gaiši zamšādas zābaki, arī flica materiāla zābaki uz plakanas zoles vēl aizvien ir moderni!

Komentāri (64)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu