Pētījums: visnetīrākie galdi ir advokātiem un grāmatvežiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr.com.Kilian

Lielbritānijā publiskots kārtējais dīvainais pētījums - šoreiz noskaidrots, ka visnetīrākie darba galdi ir advokātiem un grāmatvežiem, ziņo "Daily Telegraph".

Pētījuma autori skaidro, ka darba galdi var būt īstena mikrobu un baktēriju krātuve un nepietiekama higiēna var novest pie dažādām slimībām. Sevišķi aktuāli tas kļūstot laikā, kad apkārt cirkulē saaukstēšanās un gripas baciļi.

Apmeklējot dažādu profesiju pārstāvjus viņu darbavietās, eksperti konstatējuši, ka baktērijas lielā daudzumā visvairāk savairojušās uz datoru klaviatūrām. Tāpat kā veselībai bīstamas mikrobu krātuves tiek vērtēti telefoni un darba galdu virsmas.

Izvērtējot pētījuma rezultātus, secināts, ka visnetīrīgākie darbinieki ir advokāti, grāmatveži un datorspeciālisti. Divas trešdaļas biroju darbinieku atzinās, ka mēdz itin bieži pie darba galdiem ieturēt pusdienas, turklāt pēc tam galdi notīrīti parasti netiek.

Pētījumu veicis biroja priekšmetu piegādes uzņēmums "Viking".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu