Mežacūkas atkal manītas apdzīvotās zonās Juglā; policija tās padzinusi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas Pašvaldības policijai (RPP) atkal nācies nodrošināt kārtību dzīvojamos rajonos Juglas apkaimē, kur bija ieklīdušas mežacūkas.

Kā zināja RPP, piektdien ap plkst.19 Rīgā, Meiju ielā, pie piecstāvu dzīvojamās mājas bija ieklīdušas mežacūkas. Dzīvnieki padzīti attālāk no apdzīvotiem namiem. Informācija par notikušo nodota veterinārās klīnikas «Beinerts» speciālistiem.

Savukārt naktī uz sestdienu ap plkst.2 mežacūkas ieklīdušas Baltezera ielā. Ar policijas auto braucot aiz dzīvniekiem, tie pavadīti caur dzīvojamo namu pagalmiem līdz meža malai aiz Salamandras ielas. Uz cilvēku klātbūtni meža dzīvnieki reaģējuši mierīgi.

Jau ziņots, ka Rīgas pašvaldībā spriež par mežacūku populāciju pilsētvidē ierobežojošiem pasākumiem. Šim mērķim līdz jūnija beigām solīts izveidot Rīgas Medību koordinācijas komisiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu