Suņa slepkavam - cietumsods (323)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Krāslavas novada Indras ciemā kāds jauns vīrietis pirms dažiem mēnešiem alkohola reibumā nežēlīgi nogalināja visa ciema mīluli - nepilnu gadu vecu suņuku. Prokurora pieprasīto 280 piespiedu darba stundu vietā tiesnesis tomēr nolēma sadistu no sabiedrības izolēt, piespriežot viņam četrus mēnešus reāla cietumsoda.

Četrus gadus vecā Iliāna vēl tagad atceras savu pekinietim līdzīgo šuneli Pongo, kurš tā bija nosaukts par godu 101 dalmācietim. Suņuks nomira mašīnā, meitenei uz rokām. Pongo bijis visu mīlēts. Jūlijā suns netīšām iemaldījies sētā pie kaimiņa Jāņa, tur bijuši vairāki kucēni un Pongo gājis ar viņiem spēlēties. Viena tāda reize beidzās ar nāvi.

Suņuka Pongo saimniece Svetlana Barovska stāsta: "Pulksten 7 piezvanīja mamma un teica, ka Jānis ir nositis mūsu Pongo. Un ne vienkārši nositis. Viņš lauzis suņukam ķepiņas, turot aiz pakaļējām ķepām, sitis pret asfaltu, vārdu sakot - ņirgājies. Tie, kas to visu redzējuši, nosprieduši, ka suns noteikti ir nosists. Nezinājām, ko darīt, lai suni atrastu, un izsaucām policiju. Aizbraucām uz turieni, izrādījās, ka visi mājas iemītnieki ir piedzērušies, bet suns vienkārši nomests uz grīdas blakus istabā."

Suņa nogalētājs Jānis atzina savu vainu tiesai. Kaut arī viņš tiesas zālē atlīdzināja 50 latu morālo kompensāciju un lūdza piedošanu, Pongo saimniece šo atvainošanos nepieņēma. Tiesnesis Ģirts Aizsils tomēr nolēma sadistu no sabiedrības izolēt un piesprieda viņam četrus mēnešus reāla cietumsoda.

Skatīt pievienoto video

Komentāri (323)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu