ASV universitāte piedāvā kursu: kā izdzīvot zombiju apokalipsē (32)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Mičiganas universitāte studentiem sākusi piedāvāt visai neparastu kursu: kā izdzīvot, ja sāktos zombiju apokalipse vai īstenotos citi pasaules gala scenāriji, raksta «Daily Mail».

Kurss saucas «Izdzīvot zombiju apokalipsē: nelaimes, katastrofas un cilvēku uzvedība».

Universitāte savā «Facebook» lapā skaidro, ka kursa mērķis ir krietni pamatīgāks, nekā varētu izklausīties nejaušam smīkņātājam. Zombiji esot piesaukti, lai piesaistītu studentu uzmanību, taču visādi citādi mācības šajā jomā būšot ļoti noderīgas, apgūstot, kā rīkoties visdažādākajās ekstrēmās situācijās.

Kursā tikšot pētīta «katastrofu un cilvēka uzvedības» tēma.

Studenti mācību laikā tikšot sadalīti vairākās «izdzīvotāju grupās», kuras šķietami atrastos dažādās vietās Amerikas Savienoto Valstu teritorijā, un grupas biedriem būšot jāiemācās, kā katastrofu laikā un pēc tām tikt galā ar dažādiem izaicinājumiem, dzīvot un izdzīvot kopā kā komandai.

Neparasto septiņas nedēļas ilgo kursu Mičiganas universitāte piedāvā jau no 2012. gada vasaras, un atsaucība esot vērā ņemama.

«Studenti mācīsies par dabu, katastrofu vērienu un ietekmi uz indivīdiem, ģimenēm, sabiedrībām, civilizācijām un Zemi kā tādu,» par programmu stāsta sociālā darba instruktore Glena Stutzkija.

Neparastajam kursam izveidots arī interesants reklāmas rullītis.

Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu