Brazīlijā notiek nekārtības pēc valsts futbola izlases zaudējuma Vācijai (57)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairākās Brazīlijas pilsētās, tostarp Sanpaulu, otrdienas vakarā izcēlās nekārtības pēc Brazīlijas valsts futbola izlases graujošā zaudējuma Vācijai Pasaules kausa pusfināla spēlē, kura notika Brazīlijas pilsētā Belu Orizontē.

Vācijas futbola valstsvienība jau spēles pirmajā pusstundā guva piecus vārtus un pabeidza spēli ar rezultātu 7:1, iekļūstot Pasaules kausa finālā.

Sociālajos tīklos pēc šīs spēles parādījās fotogrāfijas, kurās redzami Brazīlijas karoga dedzināšanas gadījumi.

Brazīlijas lielākajā pilsētā Sanpaulu tūkstošiem cilvēku izgāja ielās un pauda sašutumu, aizdedzinot vairākus desmitus autobusu un izlaupot elektronikas veikalu.

Policija lietoja asaru gāzi, lai izklīdinātu pūli.

Laikraksts «Folha de Sao Paulo» ziņoja, ka apmēram 20 autobusu tika aizdedzināti garāžā un vēl trīs - citur šajā pilsētā.

Policija paziņoja, ka šīs dedzināšanas tiek izmeklētas, un vēl neapstiprināja to saistību ar Brazīlijas futbola izlases sakāvi.

Nekārtības notika arī Riodežaneiro, kur Kopakabanas pludmalē desmitiem tūkstoši cilvēku bija vērojuši spēli televīzijas ekrānos.

Daudzi brazīlieši uzskata šo zaudējumu Pasaules kausa pusfinālā par pazemojošāku sakāvi nekā zaudējumu Urugvajas valsts izlasei ar rezultātu 1:2 Pasaules kausa finālā 1950.gadā.

Komentāri (57)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu