ASV vīrietis nošauj meitu, sešus mazbērnus un sevi (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Floridas štatā kāds vīrietis ceturtdien nošāva savu meitu un viņas sešus bērnus, bet pēc tam izdarīja pašnāvību nošaujoties, paziņoja Džilkraistas apgabala šerifs Roberts Šulcs.

Slaktiņu sarīkoja 51 gadu vecais Belas pilsētas iedzīvotājs Dons Čārlzs Spirits savā mājā. Viņa nošautie mazbērni bija vecumā no trim mēnešiem līdz 10 gadiem.

Spirits bija piezvanījis ārkārtas situāciju dienestiem un paziņojis, ka viņš apsver iespēju nodarīt ļaunu sev un citiem. Kad Spirita mājā ieradās policija, viņa meita un mazbērni jau bija nošauti, un viņš policijas klātbūtnē izdarīja pašnāvību.

«Es nebiju redzējis neko tādu. Šis apgabals, šī kopiena būs satriekti. Šis apgabals ir neliels un mēs visi šeit esam kā ģimene. Mēs aicinām lūgt Dievu par šo kopienu un [incidentā] iesaistītajām ģimenēm,» sacīja redzami satriektais šerifs.

Domājams, šis incidents atsāks debates par ASV pilsoņu īpašumā esošo šaujamieroču kontroli.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu