Lietuvas pilsone iet bojā Tjanšana kalnos Kirgizstānā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ceļotāja no Lietuvas gājusi bojā, kāpjot Tjanšana kalnos Kirgizstānā, apstiprināja apdrošināšanas kompānija «PZU Lietuva».

«Negadījuma apstākļi, par kuriem esam informēti, ir saistīti ar sliktiem laikapstākļiem - viena persona - mūsu kliente - gājusi bojā. Mirstīgās atliekas pašlaik tiek paceltas no negadījuma vietas kalnos, lai pēc iespējas drīzāk tās nogādātu Lietuvā,» teica apdrošināšanas kompānijas preses pārstāve Jovita Aukštulīte-Minderiene.

Viņa stāstīja, ka jaunā sieviete ceļoja ar cilvēku grupu, tomēr kompānijai nav informācijas par citiem ievainotajiem vai bojāgājušajiem.

Ziņu vietnes «15min.lt» rīcībā esošā informācija liecina, ka bojāgājusī ir kāda 1987.gadā dzimusi sieviete, bet vēl viena sieviete ir guvusi smagus ievainojumus.

Sieviešu ceļojumu organizēja klubs «Vedlys», kura pārstāvji uz mediju centieniem sazināties neatbild.

Lietuvas Ārlietu ministrija pagaidām nav saņēmusi oficiālu informāciju par bojāgājušajiem vai ievainotajiem Kirgizstānā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu