Trīs britu tūristi pēc trakas nakts ballītes attopas kara plosītajā Sīrijā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Pēc kādas trakas nakts ballītes trīs britu tūristi attapušies kara plosītajā Sīrijā. Kā raksta vietne «Al Arabiya», trijotne Kiprā nejauši iekāpa nepareizajā kuģī.

19, 23 un 25 gadus vecie vīrieši bija pārliecināti, ka devušies delfīnu vērošanas izbraucienā. Tā vietā kuģītis viņus no Aja Napas aizveda uz Sīrijas Tartousas ostu.

To, ka kaut kas īsti nav kārtībā, trijotne apjauta tikai, kad kuģītis jau bija pusceļā Vidusjūrā.

Tartousas osta atrodas aptuveni 80 kilometru attālumā no Homsas. Ostā viņus sagaidīja militārā policija, kas darbojas no tuvējās Krievijas flotes bāzes, raksta «Daily Mirror».

Spriežot pēc ierakstiem sociālajos tīklos, jaunie vīrieši notikušo uzskata par visai kuriozu. Viņi publicējuši bildi ar parakstu, ka nonākuši Sīrijā, un pievienojuši mirkļbirku #NapaNightGoneWrong.

«Pēdējais klubs vērās ciet 7:30 no rīta, un mēs pamatīgi steidzāmies, lai tiktu uz savu deviņos ieplānoto laivas braucienu. Galu galā nokļuvām uz nepareizā kuģīša,» stāsta vecākais no trijotnes, Eliss no Mančestras.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu