ASV atrasta pirms 18 gadiem nozagta meitene

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tikai astoņas stundas vecā meitenīte tika nozagta no slimnīcas ASV Džeksonvilā un pazuda bez pēdām. Nu pēc 18 gadiem viņa ir atrasta dzīva, sveika un vesela Dienvidkarolīnā. Meiteni nolaupīja 1998.gadā.

Varasiestādes par laupīšanu apsūdz kādu 51 gadu vecu sievieti Gloriju Viljamsu. Meitene visus gadus ticējusi, ka šī ir viņas māte. Tomēr DNS testi atklāja pretējo.

Jauniete ir vesela, aprūpēta, kā ziņo varasietādes, normālā 18 gadus vecas meitenes stāvoklī.

Šo gadu laikā par šo lietu policijai bija pienākuši vairāk nekā 2500 ziņojumi, ka, iespējams, manīta meklētā meitene un arī pati nolaupītāja. Viljamsa visbeidzot tika atpazīta pēc slimnīcas aculiecinieku izveidotajiem attēliem.

Laikā, kad bērns piedzima, kāds no medicīnas personāla mātei bija teicis, ka bērnam ir temperatūra, tāpēc tas jānes uz pārbaudēm. Medmāsa paņēmusi mazuli un pazudusi ar visu bērnu.

Bērna meklēšana tolaik izpelnījās arī plašu mediju uzmanību.

Šobrīd mediji tiek lūgti pārāk neinteresēties par šo lietu, ļaujot meitenei aprast ar jaunajiem apstākļiem, tāpēc viņas personība pagaidām netiek atklāta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu