Apšaudē Tallinas viesnīcā viens cietušais

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tallinā, viesnīcā «Metropole», ceturtdien notikusi apšaude, kurā cietis viens cilvēks, vēsta laikraksts «Postimees». Cietušais nogādāts slimnīcā, viņa dzīvībai briesmas nedraud. Policija meklē šāvēju.

Ceturtdien ap plkst.14 tika saņemta informācija, ka viesnīcā «Metropole» dzirdami šāvieni. Sākotnējā informācija liecina, ka šāvējs ievainojis kājā kādu 45 gadus vecu vīrieti. Apšaude notikusi viesnīcas foajē, kurā bijuši arī citi cilvēki.

Policija pašlaik meklē trīs vīriešus. Aizdomās turamais šāvējs ir aptuveni 50 gadus vecs, ar kailu galvu, ģērbies pelēkās biksēs. Ar viņu kopā varētu būt vēl divi vīrieši - viens brūnā ādas jakā un otrs melnā pusmētelī.

Neoficiāla informācija liecina, ka viesnīcā notikusi personīgu attiecību skaidrošana, kuras laikā viens no cilvēkiem izvilcis ieroci. Meklētie cilvēki jau iepriekš bijuši policijas redzeslokā.

Policija rūpīgi pārmeklē pilsētas rajonu, kurā atrodas viesnīca. Pašlaik netiek pieļauts, ka apkārtējiem iedzīvotājiem varētu draudēt briesmas.

Viesnīca «Metropole» pašlaik ir slēgta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu