Jaunumi pirms gadiem pazudušās Madelēnas lietā?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrālijas «Svētdienas nakts programma» ir apsolījusi revolucionāru atklājumu, ko pārraidīs Madelēnas Makanas pazušanas lietā. Tolaik meitenītei bija trīs gadiņi, šobrīd tuvojas viņas 10. jubileja.

Lai gan par meiteni nekas nav zināms nu jau septiņus gadus, tabloīdu interese par viņu nav zudusi. Tā Austrālijas TV ziņu šovam ir izdevies radīt jaunu intrigu, solot paziņot par «jaunu pavedienu» un «sensāciju» izmeklēšanā, taču pagaidām neatklājot to.

Austrālijas «Svētdienas nakts programma» jau izlaidusi 40 sekunžu garu treileri, solot «lielus jaunumus», kas varētu «beidzot atklāt patiesību par to, kas notika ar Madelēnu».

Treileris ar dramatisku fona mūziku aicina skatīties pārraidi. Tāpat izteiksmīgi tajā iemontēts jautājums vecākiem - vai jūs nogalinājāt savu meitu?!

Makeinu ģimene konsekventi apgalvo, ka Madelēna pazuda no viņu brīvdienu dzīvokļa Portugālē, kamēr paši netālu vakariņoja ar draugiem restorānā 55 m attālumā. Viņi joprojām turpina lūgt jebkādu informāciju, kas var palīdzēt viņiem atrast savu meitu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu