«Dzirdēju kliedzienus, buss triecās tieši cauri pūlim»: aculiecinieki pastāsta par teroraktu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Barselonas terorakta aculiecinieki pastāstījuši medijiem par notikušo, kad balts mikroautobuss ceturtdien Ramblas ielā ietriecās vairākos desmitos cilvēku, daudzus ievainojot un vismaz vienu nogalinot.

Toms Gillers, kurš dzīvo netālu no notikuma vietas, pastāstījis, ka mikroautobuss nav samazinājis ātrumu, triecoties cauri cilvēku pūlim.

Kāds tūrists Vils Ako no Londonas pusdienojis netālu no notikuma vietas restorānā. Viņš grasījies doties prom, kad pēkšņi visi sākuši kliegt un lēkt kājās. Uz ielas bijis redzams cilvēks, kurš noliecies pār gulošu ķermeni.

Āmers Anvars pastaigājies pa Ramblas ielu, kad baltais buss ietriecies cilvēkos.

«Es dzirdēju trieciena troksni, un pēkšņi visi, kas atradās uz ielas, sāka skriet,» viņš pastāstījis «Sky News». «Blakus kāda sieviete kliedza pēc saviem bērniem.»

Terorakts noticis laikā, kad Barselonā ir vislielākais tūristu pieplūdums. Barselona ir viena no Eiropas ceļotāju iecienītākajām vietām ar 11 miljoniem tūristu gadā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu