Filadelfijas iedzīvotāji ālējas pilsētas ielās, svinot «Eagles» triumfu «Super Bowl»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filadelfijas iedzīvotāji pēc pilsētas komandas «Eagles» svētdien pirmo reizi vēsturē izcīnītās uzvaras Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēlē - «Super Bowl» izcīņā – sarīkojuši grandiozas svinības pilsētas ielās, kas beigušās ar bojātu īpašumu, atkritumu «kalniem» un vismaz vienu nelielu ugunsgrēku, vēsta aģentūra «Reuters».

Kā iepriekš vēstīja LETA, Mineapolisā notikušajā finālmačā «Eagles» ar 41:33 pieveica pagājušā gada čempionus Jaunanglijas «Patriots».

Pēc «Eagles» uzvaras Filadelfijas iedzīvotāji pulcējās pilsētas ielās un bāros, lai nosvinētu komandas triumfu.

Svinību laikā cietuši vairāku veikalu skatlogi un luksoforu stabi, apgāztas dažas automašīnas bet pēc svinībām uz ielām palikuši nelieli atkritumu kalni.

Vietējie mediji ziņo arī par kādu gadījumu, kad sajūsminātie «Eagles» līdzjutēji ielauzušies kādā veikalā, kliedzot «Viss ir par brīvu».

Kā ziņo LETA, uzvarām bagātākā komanda «Super Bowl» vēsturē ir Pitsburgas «Steelers», kas NFL finālspēlē triumfējusi sešas reizes, bet piecas reizes šo trofeju ieguvusi «Patriots».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu