Kāpēc Nils Ušakovs apmeloja KOMPROMAT.LV? (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kriminālprocess Nr. 118100011306 pierādījumu trūkuma dēļ ir slēgts. Organizētās noziedzības apkarošanas pārvalde secinājusi, ka no Nila Ušakova neviens neko nav izspiedis.

Žurnālistam Leonīdam Jēkabsonam pašam uz savas ādas nācās izbaudīt, kā kriminālizmeklēšana ir kļuvusi par politiķu galveno ieroci savu plānu realizēšanā.

Tiklīdz jaunajam un ambiciozajam politiskās apvienības „Saskaņas centrs” priekšsēdim Nilam Ušakovam neiepatikās interneta lapā „Kompromat.lv” ievietotā informācija, viņš nekavējoties uzrakstīja iesniegumu Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldei, apvainojot žurnālistus naudas izspiešanā.

Kriminālistikā ir zināms termins "nozieguma modelēšana". Cilvēks var tikt apvainots par jebko, pat prezidenta Kenedija slepkavību.

Kā zināms, „Saskaņas centra” rindās ir vairāki bijušie komunisti, sākot no Alfrēda Rubika līdz pat Jānim Urbanovičam, tāpēc viņu uzticība un nodomi jau ilgāku laiku ir tikuši vēlētāju apšaubīti.

„Saskaņas centrs”, organizējot kampaņu pret „Kompromat.lv”, acīmredzot uzskatīja, ka uztraukumam nav pamata, lai gan visi saprot - Nila Ušakova iesniegums ir baltiem diegiem šūts. Sak, naudas mums gana, esam stipri, varam žurnālistiem aizbāzt muti. Neizdevās.

Jādomā, ka apvienība, šādi rīkojoties, vēlējās iebiedēt žurnālistus, lai tie pārstāj okšķerēties un publicēt patiesību „Kompromat.lv” interneta lapā. Šoreiz žurnālisti tika attaisnoti, bet kārtējais politiķu izaicinājums atzīts par nepamatotu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu