Gājusi bojā Latvijas jaunā cerība akadēmiskajā airēšanā (130)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.zz.lv

Pagājušo piektdien Dzintaru dzelzceļa stacijā bojā gājusī meitene ir 17 gadus vecā Latvijas jaunā cerība akadēmiskajā airēšanā Karina Kubanova, tā šodien raksta „Diena”. Par viņas nāves apstākļiem izskan atšķirīgas versijas - vieni saka, ka pie vainas netīrītā pāreja un meitene paslīdējusi, citi uzskata, ka meitene vilcienu nemaz nav redzējusi.

Vietā, kur Karinu aizķēris vilciens, skolas audzēkņi ik rītu šķērso sliedes, dodoties no internāta uz skolu. Kāds stacijā sastapts "Latvijas dzelzceļa" darbinieks „Dienai” stāstījis, ka meitene sliedēm esot atradusies pārāk tuvu, kaut ko klausījusies audioaustiņās, neesot pat dzirdējusi braucošā vilciena mašīnista trauksmes signālu, ar lielo vēju aizķerta aiz kāda apģērba gabala un vilkta uz priekšu.

Jaunieši, kas bijuši Karinai līdzās, domājot, ka viņa vilcienu nav ne dzirdējusi, ne redzējusi, jo visi klieguši: "Karina, kur tu ej, brauc taču vilciens!"

Par notikušo ir ierosināts kriminālprocess. Arī „Latvijas dzelzceļā” norit iekšējā izmeklēšana, bet pret uzņēmuma darbiniekiem pretenzijas nav izvirzītas.

Komentāri (130)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu