Par dārgas mūzikas aparatūras zādzību aiztur trīs narkomānus (11)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par dārgas mūzikas aparatūras zādzību no kādas skaņu ierakstu studijas, kas atrodas Rīgā, Pērnavas ielā, policija aizturējusi trīs narkomānus.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava pastāstīja, ka zādzība no kādas biroja telpas un skaņu ierakstu studijas tika veikta naktī uz 6.martu. Nezināmas personas bija uzlauzušas ēkas durvis un aiznesušas dažādas lietas, tostarp dārgu mūzikas aparatūru un ģitāru. Kopējais materiālais zaudējums bijis aptuveni 18 000 latu.

Sestdien pa dienu Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki aizdomās par narkotiku lietošanu uz ielas aizturēja kādu 1983.gadā dzimušu vīrieti, kuru nolēma nogādāt Valsts policijā. Pārbaudot šo personu un viņa mantas, atklājās, ka jaunā vīrieša somā atrodas dažas mantas, kas naktī bija nozagtas no minēto firmu telpām. Tās pašas dienas vakarā policija aizturēja vēl divus zādzības līdzdalībniekus - 1977. un 1978. gadā dzimušus vīriešus. Visi trīs aizturētie ir narkomāni.

Pie aizturētajiem atrasta arī lielākā daļa nozagto mantu, lai gan dažas viņi jau bija paguvuši realizēt, tādēļ policija turpina tās meklēt.

Par notikušo sākts kriminālprocess par zādzību lielā apmērā.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu