Smagi piekauts pusaudzis ar uzrakstu "Rossija" uz cepures (559)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Pie Brīvības pieminekļa smagi piekauts kāds 17 gadus vecs jaunietis no Rīgas tikai par to, ka viņam galvā bijusi cepure ar uzrakstu “Rossija”, vēsta laikraksts "Vesti segodnja".

Piekautā pusaudža māte, kas ir pazīstama Rīgas uzņēmēja un Latvijas darījumu sieviešu apvienības pārvaldes locekle, paudusi, ka viņas dēls mācās privātskolā, viņam ir pieklājīgi draugi, uz diskotēkām viņš neejot, visa viņa dzīve ir skola un mājas, vēl viņš apmeklējot peldēšanu un sporta zāli. Piektdien viņš pavadījis draugu līdz sabiedriskajam transportam un atgriezies mājās asiņains.

Jaunietim uz Brīvības ielas, netālu no Brīvības pieminekļa uzbrukusi huligānu kompānija, kurai nav patikusi jaunieša cepure ar Krievijas ģerboni un uzrakstu “Rossija”. Kompānija sākusi jaunieti sist, kliedzot: “Okupants!”

Jaunietim izsisti divi priekšējie zobi un radītas galvas un sejas traumas. Traumpunktā jaunietim uz galvas uzliktas šuves.

Jaunietis kopā ar māti vērsies policijā, taču policijas darbinieki nav zibenīgi reaģējuši, tikai piedāvājuši uzrakstīt iesniegumu. Jaunieša māte ir šokā par cilvēku vienaldzību un policijas bezdarbību.

Komentāri (559)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu